Opioidy - Jiří Kozák,Lejčko Jan,Vrba Ivan Nedostupné

Kniha

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Kniha je věnována nejsilnějším analgetikům, jež se používají, tedy opioidům. Je určena především odborné veřejnosti – lékařům, kteří se zabývají bolestivými stavy a opioidy používají nebo se chtějí o této skupině preparátů dozvědět více.Názory na jejich využití a správnou indikaci k terapii se v průběhu let značně lišily a… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kniha je věnována nejsilnějším analgetikům, jež se používají, tedy opioidům. Je určena především odborné veřejnosti – lékařům, kteří se zabývají bolestivými stavy a opioidy používají nebo se chtějí o této skupině preparátů dozvědět více.
Názory na jejich využití a správnou indikaci k terapii se v průběhu let značně lišily a vyvíjely. Aktuálně je na trhu řada preparátů z této skupiny a jejich farmakologické vlastnosti jsou mnohdy rozdílné, proto je seznámení s jejich komplexním působením velmi potřebné. Kniha se snaží obsáhnout problematiku opioidů „od A do Z“.
Úvodní kapitoly pojednávají o historii a obecné problematice opioidů, v další části knihy se autoři zabývají jejich mechanismy působení i obecně farmakologickou problematikou. V dalších kapitolách se autoři věnují jejich využití u jednotlivých syndromů v oborech, které s různými bolestivými stavy pracují. Většina kapitol se týká využití opioidů v dospělém věku, nicméně tři kapitoly jsou věnované také věku dětskému. Opioidy jsou indikovány v analgetické péči, v posledních letech je stále více kladen důraz na jejich racionální nasazení i terapeutické využití, a proto se nevyhýbáme ani problematice závislostí.
Autoři jednotlivých kapitol patří k odborným špičkám ve svých oborech a k problematice se vyjadřují v kontextu svých specializací. Didakticky velmi názorná publikace by měla sloužit jako návod i podrobná informace pro správné použití opioidů v klinické praxi a stát se vítaným pomocníkem při léčbě bolesti onkologických i neonkologických pacientů.

Sdílet 0

Nakladatel
Mladá fronta
Hmotnost
1000 g
isbn
978-80-204-4550-6
Počet stran
464
datum vydání
1.01.2018
ean
9788020445506
Vazba
Pevná bez přebalu lesklá
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda