Nevlastní sestra
Nevlastní sestra - Sandie Jonesová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Sestry Kate a Lauren si vždycky byly navzájem oporou. Každou neděli pravidelně obědvají spolu se svou matkou a po smrti otce na této tradici lpí ještě víc. Jednoho dne však někdo zaklepe na dveře a rázem je všechno jinak. Na prahu stojí mladá žena. Představí se jako Jess a v ruce drží výsledky testu DNA.Tvrdí, že je jejich nevlastní sestra.… Přejít na celý popis

Michala Ries: Zadrž dech Nenávidí její pokřivený odraz. Mohl by milovat její skutečné já? Co se stane, když ji dožene minulost, před kterou chtěla utéct? Více informací

Popis

Sestry Kate a Lauren si vždycky byly navzájem oporou. Každou neděli pravidelně obědvají spolu se svou matkou a po smrti otce na této tradici lpí ještě víc. Jednoho dne však někdo zaklepe na dveře a rázem je všechno jinak. Na prahu stojí mladá žena. Představí se jako Jess a v ruce drží výsledky testu DNA.

Tvrdí, že je jejich nevlastní sestra. Následky její návštěvy na sebe nenechají dlouho čekat. Najednou začíná vyplouvat na povrch, že každá z žen ukrývá nějaké tajemství a jejich rodina možná není tak dokonalá, jak by se na první pohled mohlo zdát.

Sdílet 0

Nakladatel
Cosmopolis
Rozměr
154 x 211 x 32
jazyk
čeština
Počet stran
348
Vydání
1
isbn
978-80-271-1766-6
Vazba
pevná vazba
datum vydání
9.04.2021
ean
9788027117666
  • Daniela Schmidtová Daniela Schmidtová

    Tohle je příběh, ve kterém se může najít každý z nás, i kdyby mu na dveře žádná nevlastní sestra nezaklepala. Podobná rodinná trápení a dramata se odehrávají za zavřenými dveřmi po celém světě.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 1.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Zuzana Špringlová registrovaný uživatel

    Já se asi v těch rodinných dramatech nějak vyžívám, když se podívám zpětně na své přečtené knihy. A možná na tom něco bude. Další kniha, kterou jsem za svou dovolenou zvládla přečíst, byla Nevlastní sestra od Sandie Jones. Psychologické rodinné drama? Oh ano - to já můžu Děj knihy je zdánlivě jednoduchý - jednoho nedělního odpoledne, kdy spolu tradičně obědvá rodina sester Kate a Lauren, se na prahu dveří objeví cizí mladá dívka a tvrdí, že je jejich sestra. Co s tím, když jejich otec před rokem zemřel a nemůže se k celé nepříjemné situaci vyjádřit? No ale co už! Návštěva této ženy odkrývá kostlivci ve skříních snad každého člena rodiny, vyplouvají na povrch nepříjemné události. Takže pokud se vám zdá, že kolem vás žijí jen samé dokonale rodinky, dejte se s chutí do čtení této knihy. Ono totiž není nikdy nic tak černobílé, jak se na první pohled zdá.

    Kniha, Cosmopolis, 2021, 9788027117666

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora