Neslyšno
Neslyšno - Richelle Mead Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Dívka jménem Fej žije v horské vesnici, kterou sesuvy kamení zcela odřízly od světa. Přežití vesničanů zajišťuje jediné lano, po němž jim přes zrádné skalní stěny posílají jídlo lidé z údolního království. Naprostá závislost není však to jediné, co Fejinu vesnici sužuje: kam až paměť sahá, zdejší lidé neslyší. Jako by takovéto prokletí nestačilo,… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Dívka jménem Fej žije v horské vesnici, kterou sesuvy kamení zcela odřízly od světa. Přežití vesničanů zajišťuje jediné lano, po němž jim přes zrádné skalní stěny posílají jídlo lidé z údolního království. Naprostá závislost není však to jediné, co Fejinu vesnici sužuje: kam až paměť sahá, zdejší lidé neslyší. Jako by takovéto prokletí nestačilo, začínají nyní ztrácet i zrak. Také zásilky jídla přicházející lanovkou se začínají tenčit... Nadcházejí časy zkázy; obyvatelům horské vsi hrozí tichá temnota a smrt hladem. Pak ale jedné noci probudí Fej drásavý hluk. Vedena zvuky, něčím do té doby naprosto neznámým, se Fej vydává na velkolepou výpravu – sestupuje po nebezpečně strmé hoře do tajemného království Pej-kuo, kde nalezne neuvěřitelnou pravdu o své vesnici i lásku, která ji navždy změní život.

Sdílet 0

Nakladatel
Domino
Rozměr
132 x 207 x 20
isbn
978-80-7498-110-4
Počet stran
450
datum vydání
1.03.2016
ean
9788074981104
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.1 z 5 10 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 4 z 5 hvězdiček ladyfromskye registrovaný uživatel

    Z knihy mám rozporuplné pocity, slovo, které ji vystihuje nejlépe, je nevyrovnanost. Na jednu stranu tu máme zajímavý příběh z prostředí východní, či chcete-li, čínské mytologie, ale na stranu druhou se jak příběh sám, tak i postavy chovají výrazně západně. Na jednu stranu tu máme do detailů promyšlený svět, na stranu druhou dialogy, které jsou někdy na hranici dětského umění. Na jednu stranu je tu výrazná dobrodružná složka, na stranu druhou jsou některé pasáže až příliš zdlouhavé. Přesto hodnotím knihu vysoko. Líbilo se mi, že autorka se pustila na méně známou půdu. Navíc jsem si u knížky krásně odpočinula.

    Kniha, Domino, 2016, 9788074981104

  • 3 z 5 hvězdiček Oldřiška Schüllerová registrovaný uživatel

    Bohužel mám dojem, že Richelle Mead je jako dělaná pro série. Kniha mi přišla moc krátká na to, co obsahovala. Příběh neměl šanci se rozvinout a postavy byly všechny tak nějak ploché. Podle mě, skok z šestidílných sérií na samostatný román byl pro autorku až moc velký. Škoda.

    Kniha, Domino, 2016, 9788074981104

  • 2 z 5 hvězdiček Klara registrovaný uživatel

    Strašně mě mrzí, jak moc mě knížka zklamala. Richelle je jedna z mých oblíbených autorek a očekávala jsem víc. Myslím, že kdyby se na tom více zapracovalo byl by příběh více chytlavější.

    Kniha, Domino, 2016, 9788074981104

  • 3 z 5 hvězdiček Aríka registrovaný uživatel

    Richelle Mead jako autorku opravdu obdivuji, a proto není divu, že jsem sáhla i po této knize, která má být pouze "jednokusovkou". Myslím si, že kdyby autorka zůstala u sérií, udělala by lépe, tahle kniha jí vůbec nesedla. Kdyby kniha měla více stran nebylo by to na škodu. Děj měl rychlý spád, všechno se dělo moc rychlý a na to nejsme od Richelle zvyklý, obvykle si dává víc na čas. Příběh je jednoznačně originální, opět se ukázalo, že autorka je geniální, co se originálnosti týče, ale problémem, který to všechno zakopal, byla přehnaná rychlost děje. Nicméně, kniha byla i přesto velmi čtivá. Doporučuji.

    Kniha, Domino, 2016, 9788074981104

  • 4 z 5 hvězdiček Eliška Kocourková registrovaný uživatel

    Mě se knížka líbila moc. Velmi jiný styl, inspirace východem, celý ten koncept neslyšící komunity mi přije velmi zajímavý, líbí se mi, jak s tím autorka pracuje. Příběh jako takový je průměrný, ale konec se mi líbil. Rozhodně zajímavý nápad. Doporučuju přečíst.

    Kniha, Domino, 2016, 9788074981104

  • 3 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Kniha je dobrá, ale od autorky jsem očekávala mnohem víc. Ale zase to bylo něco úplně jiného, než jsem zvyklá číst :)

    Kniha, Domino, 2016, 9788074981104

  • 3 z 5 hvězdiček Adriana Dosedělová registrovaný uživatel

    Neslyšno je hodně zajímavá kniha. Taková japonská. I ten styl by tomu odpovídal. Jen tedy tyto příběhy nejsou zrovna mou parketou. Nejsem si ani jista, zda by se mohly líbit dětem do 15 let, pro něj jsou určeny. Váhám.

    Kniha, Domino, 2016, 9788074981104

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora