Nemilosrdný král

Autor Meghan March

Nemilosrdný král - Meghan March Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Báječný únik

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 199 Kč

Báječný únik

New Orleans patří mně. Neznáte moje jméno, ale ovládám všechno, co vidíte - a taky všechno, co nevidíte. Můj vliv nezná hranic a mé požadavky jsou vždy splněny. Nemusel jsem půjčit peníze krachující rodinné palírně, ale těší mě, že je mám v hrsti. Že mám v hrsti ji. Neví, že mě zaujala. Měla být opatrnější. Bude moje. Dostanu ji. Možná si ji… Přejít na celý popis

Edgar Allan Poe: Pád domu Usherů a jiné povídky Edgar Allan Poe je hororová klasika, která právě vyšla ve vydání s krásnou ořízkou, které ozdobí knihovnu každého fanouška tohoto žánru! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

New Orleans patří mně. Neznáte moje jméno, ale ovládám všechno, co vidíte - a taky všechno, co nevidíte. Můj vliv nezná hranic a mé požadavky jsou vždy splněny. Nemusel jsem půjčit peníze krachující rodinné palírně, ale těší mě, že je mám v hrsti. Že mám v hrsti ji. Neví, že mě zaujala. Měla být opatrnější. Bude moje. Dostanu ji. Možná si ji dokonce nechám. Je načase, aby mi splatila dluh. Kiero Kilgoreová, už jsi majetkem Lachlana Mounta.

Sdílet 0

série
Mount Trilogy 1. díl z 3
Další ze série
Mount Trilogy - dárkový box (komplet)
1. Nemilosrdný král
2. Vzdorující královna
3. Království hříchu
kategorie
Knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Témata
erotika mafie
Nakladatel
Baronet
Rozměr
128 x 205 x 23
jazyk
čeština
Počet stran
256
datum vydání
20.01.2021
isbn
978-80-269-1496-9
Vazba
pevná vazba
datum dotisku
20.01.2021
ean
9788026914969

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 68 hodnocení čtenářů

55× 5 hvězdiček 10× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 4 z 5 hvězdiček Pavlína Langová registrovaný uživatel

    ✨️𝒀𝒐𝒖 𝒌𝒏𝒐𝒘 𝒘𝒉𝒂𝒕 𝒆𝒍𝒔𝒆 𝒑𝒐𝒘𝒆𝒓 𝒊𝒔, 𝑲𝒆𝒊𝒓𝒂? 𝑨𝒏 𝒂𝒑𝒉𝒓𝒐𝒅𝒊𝒔𝒊𝒂𝒄. 𝒀𝒐𝒖 𝒄𝒂𝒏 𝒇𝒆𝒂𝒓 𝒎𝒆 𝒂𝒏𝒅 𝒔𝒕𝒊𝒍𝒍 𝒘𝒂𝒏𝒕 𝒎𝒆 𝒂𝒕 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒕𝒊𝒎𝒆. 𝑰𝒕 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒉𝒆𝒊𝒈𝒉𝒕𝒆𝒏 𝒆𝒗𝒆𝒓𝒚 𝒆𝒙𝒑𝒆𝒓𝒊𝒆𝒏𝒄𝒆✨️ Skvělá oddechovka o 250 stránkách, kterou přelouskáte za den u bazénu! Nalijte si panáka whisky, pohodlně se uvelebte a užijte si tuhle hru kočky s myší. Musim říct, že autorka mě svým stylem psaní opravdu mile překvapila a hrozně dobře se četla. Kniha je úvodním dílem Mount Trilogy a jsem ráda, že jsem měla všechny 3 díly a nemusela čekat. Protože ten konec…🙈😄 budete potřebovat další. Děj se odehrává v New Orleans, hlavní hrdinka – temperamentní zrzka Kiera je majitelkou tak trochu zadlužené palírny na whisky🥃 nutno dodat, že dluhy ji nasekal její ex manža a nezadlužil se, jak jinak než u krále New Orleans Lachlana Mounta (s tímhle jménem jsem teda neskutečně bojovala a pořád mi v hlavě najížděl obrázek lachtana 🙈😀 jediné štěstí, že ho Kiera nejčastěji oslovovala příjmením Mount). Ovšem nic není, jak se na první pohled zdá a dluh nevznikl tak úplně náhodně, ale spíš hodně cíleně – získat Keiru. A ji ve výsledku nezbude nic jiného, než se tomu panovačnému, sexy, dominantnímu chlápkovi v obleku odevzdat. Cením, že odolávala statečně a občas ho doháněla k šílenství - potřeboval srazit hřebínek. Stánky rychle ubíhaly, děj se začal rozjíždět a já najednou zjistila, že jsem na konci 👌 Fakt je to taková jednohubka. Kladně hodnotím i POV obou hlavních hrdinů.

    E-kniha, Baronet, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Lee registrovaný uživatel

    Ty kráso, co to je, ten konec? Celou dobu jsem napjatá, nevím jestli jsem čekala, že se k ní bude Mount chovat hůř a nebo se k ní choval vážně hnusně. Každopádně jsem rozpolcená a nějak nevím, co si myslet, což se mi u knih často neděje. Keira má tedy tolik kuráže a odvahy, že občas nechápu, kde se to v ní bere, ale šíleně ji fandím. Jen si občas říkám, jestli to není až moc, že nemůže vůbec nic a je dost bezmocná. Mount je arogantní, podělanej parchant. To je fakt, který mi prostě nejde vyvrátit. Ale nějakým zvráceným způsobem na mě působí jako na Keiru, i přesto, že mě neuvěřitelně sere a deptá. Ta kniha je celkem ostrá, žhavá, vzrušující, nebezpečná, dráždivá a vášnivá. Ale neuvěřitelně čtivá a zkrátka musíte vědět, co se stane dál.

    Kniha, Baronet, 2021, 9788026914969

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Dusilová registrovaný uživatel

    Super čtení :) určitě doporučuje kdo má rád trochu mafie

    E-kniha, Baronet, 2021,

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Mně se prví díl série četl nejhůře, protože nemám ráda nasilí. Je-li někdo vydírán a nucen k něčemu, co nechce a čeho se bojí, tak si to fakt neužívám. Budu hodnotit tedy celý příběh. Zhruba od půlky už šlo o obooustraný vztah, tak to pro mě šlo. Ke konci to bylo i velmi napínavé, takže třetí díl už jsem četla jedním dechem.

    Kniha, Baronet, 2021, 9788026914969

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka registrovaný uživatel

    Knížka ... resp. všechny 3 knihy trilogie...se čtou jedním dechem. Moc se mi líbily.

    E-kniha, Baronet, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Nikola Nerudová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Přečteno jednim dechem k této knize určitě patří. Vřele ji doporučuji a jelikož je z trilogie chvili vam čtení vydrží. :)

    E-kniha, Baronet, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Erika Schmidtová registrovaný uživatel

    Kniha naprosto dokonalá. Celá Mount Trilogy je protkaná tím nejlepším, co můžete ze světa erotické literatury posbírat. Sex, intriky, zločin, pořádný alfa-samec s temnou duší a srdcem ze zlata a mladá cílevědomá dáma, která touží ochránit vše, co je jí drahé.

    Kniha, Baronet, 2021, 9788026914969

  • 5 z 5 hvězdiček Barbora Kravcová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Opravdu skvělá kniha. Četla se úplně sama, když jsem došla nakonec tak jsem nemohla uvěřit že už jsem jí přečetla. Naprosto mě to vtáhlo do děje, tak moc že jsem přečetla všechny tři za 18 hodin. Když nepočítám pauzu na spánek

    E-kniha, Baronet, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Kami registrovaný uživatel

    Celá tato trilogie si zaslouží víc než 5 hvězd. Přečetla jsem všechny a těším se na další knihy od této spisovatelky. Úžasná série. Všechny díl mají vše,co od dobre knihy čekáte a ještě něco navíc. Prostě pecka

    Kniha, Baronet, 2021, 9788026914969

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzana Kremlíková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    super kniha

    E-kniha, Baronet, 2021,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora