Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 69 hodnocení čtenářů

56× 5 hvězdiček 10× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 4 z 5 hvězdiček Pavlína Langová registrovaný uživatel

    ✨️𝒀𝒐𝒖 𝒌𝒏𝒐𝒘 𝒘𝒉𝒂𝒕 𝒆𝒍𝒔𝒆 𝒑𝒐𝒘𝒆𝒓 𝒊𝒔, 𝑲𝒆𝒊𝒓𝒂? 𝑨𝒏 𝒂𝒑𝒉𝒓𝒐𝒅𝒊𝒔𝒊𝒂𝒄. 𝒀𝒐𝒖 𝒄𝒂𝒏 𝒇𝒆𝒂𝒓 𝒎𝒆 𝒂𝒏𝒅 𝒔𝒕𝒊𝒍𝒍 𝒘𝒂𝒏𝒕 𝒎𝒆 𝒂𝒕 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒕𝒊𝒎𝒆. 𝑰𝒕 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒉𝒆𝒊𝒈𝒉𝒕𝒆𝒏 𝒆𝒗𝒆𝒓𝒚 𝒆𝒙𝒑𝒆𝒓𝒊𝒆𝒏𝒄𝒆✨️ Skvělá oddechovka o 250 stránkách, kterou přelouskáte za den u bazénu! Nalijte si panáka whisky, pohodlně se uvelebte a užijte si tuhle hru kočky s myší. Musim říct, že autorka mě svým stylem psaní opravdu mile překvapila a hrozně dobře se četla. Kniha je úvodním dílem Mount Trilogy a jsem ráda, že jsem měla všechny 3 díly a nemusela čekat. Protože ten konec…🙈😄 budete potřebovat další. Děj se odehrává v New Orleans, hlavní hrdinka – temperamentní zrzka Kiera je majitelkou tak trochu zadlužené palírny na whisky🥃 nutno dodat, že dluhy ji nasekal její ex manža a nezadlužil se, jak jinak než u krále New Orleans Lachlana Mounta (s tímhle jménem jsem teda neskutečně bojovala a pořád mi v hlavě najížděl obrázek lachtana 🙈😀 jediné štěstí, že ho Kiera nejčastěji oslovovala příjmením Mount). Ovšem nic není, jak se na první pohled zdá a dluh nevznikl tak úplně náhodně, ale spíš hodně cíleně – získat Keiru. A ji ve výsledku nezbude nic jiného, než se tomu panovačnému, sexy, dominantnímu chlápkovi v obleku odevzdat. Cením, že odolávala statečně a občas ho doháněla k šílenství - potřeboval srazit hřebínek. Stánky rychle ubíhaly, děj se začal rozjíždět a já najednou zjistila, že jsem na konci 👌 Fakt je to taková jednohubka. Kladně hodnotím i POV obou hlavních hrdinů.

    E-kniha, Baronet, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Lee registrovaný uživatel

    Ty kráso, co to je, ten konec? Celou dobu jsem napjatá, nevím jestli jsem čekala, že se k ní bude Mount chovat hůř a nebo se k ní choval vážně hnusně. Každopádně jsem rozpolcená a nějak nevím, co si myslet, což se mi u knih často neděje. Keira má tedy tolik kuráže a odvahy, že občas nechápu, kde se to v ní bere, ale šíleně ji fandím. Jen si občas říkám, jestli to není až moc, že nemůže vůbec nic a je dost bezmocná. Mount je arogantní, podělanej parchant. To je fakt, který mi prostě nejde vyvrátit. Ale nějakým zvráceným způsobem na mě působí jako na Keiru, i přesto, že mě neuvěřitelně sere a deptá. Ta kniha je celkem ostrá, žhavá, vzrušující, nebezpečná, dráždivá a vášnivá. Ale neuvěřitelně čtivá a zkrátka musíte vědět, co se stane dál.

    Kniha, Baronet, 2021, 9788026914969

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Dusilová registrovaný uživatel

    Super čtení :) určitě doporučuje kdo má rád trochu mafie

    E-kniha, Baronet, 2021,

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Mně se prví díl série četl nejhůře, protože nemám ráda nasilí. Je-li někdo vydírán a nucen k něčemu, co nechce a čeho se bojí, tak si to fakt neužívám. Budu hodnotit tedy celý příběh. Zhruba od půlky už šlo o obooustraný vztah, tak to pro mě šlo. Ke konci to bylo i velmi napínavé, takže třetí díl už jsem četla jedním dechem.

    Kniha, Baronet, 2021, 9788026914969

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka registrovaný uživatel

    Knížka ... resp. všechny 3 knihy trilogie...se čtou jedním dechem. Moc se mi líbily.

    E-kniha, Baronet, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Nikola Nerudová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Přečteno jednim dechem k této knize určitě patří. Vřele ji doporučuji a jelikož je z trilogie chvili vam čtení vydrží. :)

    E-kniha, Baronet, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Erika Schmidtová registrovaný uživatel

    Kniha naprosto dokonalá. Celá Mount Trilogy je protkaná tím nejlepším, co můžete ze světa erotické literatury posbírat. Sex, intriky, zločin, pořádný alfa-samec s temnou duší a srdcem ze zlata a mladá cílevědomá dáma, která touží ochránit vše, co je jí drahé.

    Kniha, Baronet, 2021, 9788026914969

  • 5 z 5 hvězdiček Barbora Kravcová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Opravdu skvělá kniha. Četla se úplně sama, když jsem došla nakonec tak jsem nemohla uvěřit že už jsem jí přečetla. Naprosto mě to vtáhlo do děje, tak moc že jsem přečetla všechny tři za 18 hodin. Když nepočítám pauzu na spánek

    E-kniha, Baronet, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Kami registrovaný uživatel

    Celá tato trilogie si zaslouží víc než 5 hvězd. Přečetla jsem všechny a těším se na další knihy od této spisovatelky. Úžasná série. Všechny díl mají vše,co od dobre knihy čekáte a ještě něco navíc. Prostě pecka

    Kniha, Baronet, 2021, 9788026914969

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzana Kremlíková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    super kniha

    E-kniha, Baronet, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Tereza registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Úžasná kniha, přečtena za jeden den, mohla by ale být rozhodně delší. Určitě předobjednávám poslední díl.

    Kniha, Baronet, 2021, 9788026914969

  • 5 z 5 hvězdiček Valéria Levandovská registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    super

    E-kniha, Baronet, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Jana registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Super drsný příběh plný erotiky, přečetla jsem jedním dechem a vrhám se rovnou na druhý díl - konec vás nenechá dlouho čekat. Mám ráda knížky se sexy drsnými hlavními hrdiny a tato mě nezklamala. Jen tedy nečekejte sladkou romantiku.

    E-kniha, Baronet, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Rowana registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Příjemný sexuální román, který přestože je v mnoho ohledech na hraně, tak stále chytá svou příležitost za pačesi, díky velice snadno vžitelnému charekteru hlavní postavy.

    E-kniha, Baronet, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Kami registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Během několika stran jsem se do knížky začetla a opravdu se četla sama. Líbilo se mi, že má takový malý nádech tajemna, díky kterému se nemůžu dočkat, až si přečtu další díl. Příběh je laděný eroticky, ne romanticky.

    E-kniha, Baronet, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Přečetla jsem za večer. Už se těším na další díly.

    Kniha, Baronet, 2021, 9788026914969

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzana Satková registrovaný uživatel

    Moje hodnotenie: 4,5 Nečakala som to! Už od začiatku to znelo dobre, ale čo to do pekla bolo?! Toto je prvá z troch častí príbehu Mounta a Kiery. Kiera Kilgore dokázala upútať pozornosť temnej postavy Lachlana Mounta (áno, čítala som Lachtana :D ), ktorý vždy dostane, čo chce. V okolí sa mu každý vyhýba a jeho reputácia nie je zrovna prívetivá. Tento temný príbeh je takmer výlučne písaný z pohľadu trošku tvrdohlavej, inteligentnej, sofistikovanej a sexi Kiery, ktorá je dedičkou rodinnej pálenice Seven Sinners Distillery a snaží sa ju zachrániť. Kontrolu ale začne strácať v deň, keď sa stretne s Mountom. Ten jej prezradí, že jej mŕtvy manžel si požičiaval peniaze a ona to má teraz splatiť. Mount vie, že je zadlžená a nemá mu to ako vrátiť. Jediným východiskom je ONA. Mount chce JU a uzavrie s ním dohodu! Hrajú spolu veľkú hru, v ktorej je ťažké určiť víťaza a posúvajú svoje vlastné hranice. Opakovane ma prekvapovalo, akým smerom sa tento príbeh vydal. Nemilosrdný kráľ totiž nie je príbehom lásky, ale skôr nenávisti a vášne. V príbehu sa deje viac vecí zároveň a je možno náročné pochopiť dejovú líniu, ale k záveru je už jasné, že na dokončenie príbehu potrebujete nevyhnutne viac častí. Takže teraz každého knihomoľa poteší, že nemusí čakať veľmi dlho a tento rok sa môže do všetkých začítať. Žiaľ neviem ako je na tom preklad, nakoľko som čítala anglické vydanie. !!!Upozorňujem, kniha nie je pre každého a nie je to sladká romantika!!!

    Kniha, Baronet, 2021, 9788026914969

  • 5 z 5 hvězdiček HanaN. registrovaný uživatel

    Kniha se četla sama. Nemohla jsem od ní odtrhnout oči. Určitě jedna z nejlepších, co jsem kdy četla.

    Kniha, Baronet, 2021, 9788026914969

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Baránková registrovaný uživatel

    Okamžitě potřebuji další díly ! Za mě luxusní čtení :-) po dlouhé době to není ohraný milostný příběh ! Doporučuji všem.

    Kniha, Baronet, 2021, 9788026914969

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Schmidtová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Naprosto výborné.

    Kniha, Baronet, 2021, 9788026914969