Musíme si promluvit o Kevinovi

Kniha ( pevná vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Když se úspěšná podnikatelka Eva provdá za mnohem konvenčnějšího Franklina, není si vůbec jistá, zda chce mít dítě, a Kevin, jako by to tušil. Odmalička se k ní chová otevřeně nepřátelsky a působí dojmem dítěte, které je necitlivé k ostatním a čas od času je vysloveně zlovolné.Otec synovy nedostatky umíněně přehlíží a jeho problematické chování… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Když se úspěšná podnikatelka Eva provdá za mnohem konvenčnějšího Franklina, není si vůbec jistá, zda chce mít dítě, a Kevin, jako by to tušil. Odmalička se k ní chová otevřeně nepřátelsky a působí dojmem dítěte, které je necitlivé k ostatním a čas od času je vysloveně zlovolné.Otec synovy nedostatky umíněně přehlíží a jeho problematické chování nepřímo klade za vinu Evě. Narození mladší sestry Celie, která je v mnoha ohledech Kevinovým opakem, situaci vůbec nevylepší, a příběh s děsivou nevyhnutelností směřuje ke dni masakru.Mistrně napsaný psychologický thriller zasadí čtenáři v závěru ještě jednu nečekanou ránu.

Sdílet 0

Nakladatel
Mystery Press
Rozměr
158 x 211 x 44
jazyk
čeština
Počet stran
528
Vydání
1
isbn
978-80-7588-116-8
Vazba
pevná vazba
datum vydání
1.06.2019
ean
9788075881168
  • Adriana Šťastná Adriana Šťastná

    Tento psychologický thriller je opravdu vymazlený, a pokud máte tento žánr rádi, určitě nešlápnete vedle. Je totiž dost možné, že ještě dlouho po dočtení si budete vše přemítat v hlavě. Možná tomu nebudete chtít ani uvěřit.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Mandulová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Musíme si promluvit o Kevinovi autorky Lionel Shriver je šokujícím souborem dopisů manželky manželovi. Eva a Franklin si kdysi přáli mít dítě a narodil se jim Kevin. Mělo to být završení jejich lásky a štěstí, vykročení na novou společnou cestu. Kevin se však stal nakonec jejich prokletím. A to zdaleka ne „pouze“ tím, že zastřelil ve škole několik svých spolužáků spolu s učitelkou. Kevin svou existencí dokázal zničit mnohem víc. Je to drsné čtení. Bolestné. Je chudé na krvavé scény, hlavní tahoun příběhu je psychologie matky a syna, kdy vztah příliš nefunguje a hledá se viník. Stupňující se napětí, kdy čtenář ví, co se stane a pomalu putuje k onomu, až se to stane, je hrou čtenáře a autorky A bolí to. Za všechny. I tak to doporučuji vyzkoušet. Ne jako sebetrýzeň, ale jako těžko uvěřitelný čtenářský zážitek, který ve vás dlouho zůstane.

    Kniha, Mystery Press, 2019, 9788075881168

  • 5 z 5 hvězdiček Hana Válková registrovaný uživatel

    Hodne silny pribeh..neda se ani popsat,to si musi kazdy precist..knizka ma 521 stranek a ja ji precetla za dva vecery..my matky proste musime vydrzet vsechno!

    Kniha, Mystery Press, 2019, 9788075881168

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 89 Kč Nápověda