Květy z půdy
Květy z půdy - Virginia Cleo Andrewsová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Jediný tragický moment na dálnici mění doposud idylický život mladé šťastné rodiny v absurdní příběh. Po otcově smrti zůstávají sourozenci Christopher, Cathy a dvojčata Cory a Carrie se svou matkou sami a hlavně bez prostředků, a tak se Corinna rozhodne pro riskantní návrat k velmi bohatým rodičům, kteří ji však před lety vydědili. Děti zavře do… Přejít na celý popis

J. T. Geissinger: Nádherně krutý Pocit bezpečí může být pouhou iluzí. A že ne každý zachránce je hrdina... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jediný tragický moment na dálnici mění doposud idylický život mladé šťastné rodiny v absurdní příběh. Po otcově smrti zůstávají sourozenci Christopher, Cathy a dvojčata Cory a Carrie se svou matkou sami a hlavně bez prostředků, a tak se Corinna rozhodne pro riskantní návrat k velmi bohatým rodičům, kteří ji však před lety vydědili. Děti zavře do podkrovního pokoje, kde jim vlastně nic neschází, nic kromě čerstvého vzduchu, živých květin a pocitu volnosti. Na půdě, kam je přístup jen z onoho pokoje si vybudují papírovou "zahradu"...

Sdílet 0

Nakladatel
Moba
Rozměr
130x206mm
isbn
978-80-243-6055-3
Počet stran
380
datum vydání
1.07.2014
ean
9788024360553
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 23 hodnocení čtenářů

16× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Hrudová registrovaný uživatel

    Až se člověku musí ježit chloupky po těle když si to jenom představí. Opravdu mistrovské dílo!

    Kniha, Moba, 2014, 9788024360553

  • 4 z 5 hvězdiček Marcela registrovaný uživatel

    Smutné,hezké,ale nepochopitelné. Přesto jsem si to ráda přečetla. I druhý díl. Třetí jsem už nedočetla,byl pro mě zklamaním. Přesto doporučuji.

    Kniha, Moba, 2014, 9788024360553

  • 4 z 5 hvězdiček Klara registrovaný uživatel

    Velice zajímavá knížka. Dětí mi bylo líto a to co se tam stalo bylo vůči dětem nespravedlivé.

    Kniha, Moba, 2014, 9788024360553

  • 3 z 5 hvězdiček registrovaný uživatel

    Knihu jsem si koupila na doporučení od mě skvělé paní kadeřnice. Velmi mě zaujalo její podání příběhu, byla jsem neskutečně nadšená, že je tato knížka o něčem co ještě neznám. Děj byl tedy opravdu dobrý, dobrá zápletka, ale proč se to sakra táhlo přes celou knihu. Neskutečně zdlouhavá knížka a zbytečně, četla jsem stránku po stránce a pořád jsem se nemohla dostat ke konci. Myslím si, že kdybych vzala do ruky pár stránek a otočila vůbec byl to nevadilo.

    Kniha, Moba, 2014, 9788024360553

  • 4 z 5 hvězdiček Bára registrovaný uživatel

    Naprostá pecka. Knihu jsem dostala jako doporučení od svojí mamky, která to četla v mém věku s kamarádkou. Dostala jsem do ruky knížku s docela pěkný, veselým, květovaným obalem. Začala jsem číst ... pěkná rodina, veselá, harmonická, tak jsem si řekla .. Jooo to bude příjemné čtení. No a pak to začalo. Nestihla jsem žasnout kam se příběh dostal, co se tam děje a jak to pokračuje. Hltala jsem stránku po stránce až jsem se dostala na konec. Jediné plus toho konce byl, že má další čtyři pokračování.

    Kniha, Moba, 2014, 9788024360553

  • 5 z 5 hvězdiček Šárka Fofoňková registrovaný uživatel

    O této knize jsem již hodně četla a slyšela. Ale není to nic proti tomu, dokud si ji nepřečtete sami. Prvních osmdesát stran bylo pro mě snad nejdepresivnějších. Jsem matka a tak si vůbec nedovedu představit, že bych se mohla tímto způsobem, sobecky zachovat ke svým dětem. Neskutečné, strašné. Babička byla příšerná postava příběhu, ale mnohem hůř jsem snášela Corinnu. Vyloženě jsem ji snad nenáviděla. Příběh je vyprávěn v první osobě a líčí ho Cathy. O to víc je sugestivní, autentický, lépe se do něj vžijete. A věřte, že s tím, abyste se vžili do role malých „vězňů,“ nebudete mít žádný problém. Jen mi přišlo trošku neuvěřitelné chování Cathy v jejich dvanácti letech. Vnímala jsem ji alespoň jako patnáctiletou dívku hned od začátku. Knížka mě opravdu hodně zasáhla a jsem zvědavá na další díly. Rozhodně ji doporučuji k přečtení. Někdy jsem měla pocit, že jsem svým dětem nedopřála vše, co bych chtěla. Po přečtení této knihy už ten pocit rozhodně nemám. Spíš myslím na to, že někde existuje spoustu dětí, které prožívají možná něco podobného, týrání, hladovění a další hrozné věci. Při čtení jsem nebrečela, což se docela divím, protože se dojímám celkem snadno. Snad je to tím, že samotné děti ten příběh „nějak“ polidštily, i když je to spíš špatně řečeno, ale snad mi rozumíte, co tím myslím. Možná jsem si během čtení vybudovala malou zeď, aby se mi příběh nedostal úplně do srdce a totálně mě nerozsekal. Rozhodně ho však nikdy nedostanu z hlavy. Mám v sobě tolik různých pocitů, které nejdou ale ani podrobně popsat a vylíčit. Ještě i teď při psaní recenze mi naskakuje husí kůže a je mi smutno a před očima vidím čtveřici bezmocných dětí. Přečtěte si knihu a pochopíte, co vše jsem se vám snažila tak nějak po svém popsat.

    Kniha, Moba, 2014, 9788024360553

  • 4 z 5 hvězdiček registrovaný uživatel

    První díl se mi líbí z celé série asi nejvíc. Velice smutné, jak dokáže matka zklamat, ale zase když vyrostla, tam kde vyrostla...Bylo mi hrozně moc líto Coryho.

    Kniha, Moba, 2014, 9788024360553

  • 5 z 5 hvězdiček Edona registrovaný uživatel

    Už od prvních stránek se s hrdiny sžijete a všechny rány osudu ponesete s nimi. A že to nebude pěkné, poznáte hodně rychle. Virginie je skvělá spisovatelka, píše poutavě a její knihy jsou šokující. Je tam zrada, láska, zakázané ovoce, je to zkrátka psycho!

    Kniha, Moba, 2014, 9788024360553

  • 5 z 5 hvězdiček Oldřiška Schüllerová registrovaný uživatel

    Hodně silný příběh, který byl občas smutný, občas zvrácený a hodně často nepochopitelný. Jak se matka může takhle zachovat ke svým vlastním dětem mi prostě nejde do hlavy. Začala jsem číst i druhý díl, ale ten už jsem nedočetla. První je podle mě nejsilnější ze série.

    Kniha, Moba, 2014, 9788024360553

  • 4 z 5 hvězdiček Li registrovaný uživatel

    Tragický příběh čtyř sourozenců, Christophera, Cathy a dvojčat Carrie a Coryho, kteří jsou několik dlouhých let vězněni na půdě. Smutná kniha, která nejednomu nahrne slzy do očí. Příběh byl napsaný tak čtivě, že jsem jej hltala jedním dechem. Sourozenců mi bylo neskutečně líto. Sledovat, jak rostou a dospívají na půdě, kde mají jenom sami sebe, zatímco z jejich matky se stávala nestvůra z pekla, bylo úděsné. Doporučuju všem.

    Kniha, Moba, 2014, 9788024360553

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora