Královský klam

Autor Steve Berry

Královský klam - Steve Berry Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Temná komora

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 99 Kč

Temná komora

Opravdu jste si mysleli, že už byla všechna tudorovská tajemství odhalena? Bývalý agent Cotton Malone se na vlastní kůži přesvědčil, že cesta do pekla je dlážděna dobrými úmysly. Původně jen chtěl vzít syna na prázdniny do Dánska, ale nedokázal odmítnout přátelskou službu své bývalé nadřízené: slíbil jí, že s sebou vezme také patnáctiletého… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Opravdu jste si mysleli, že už byla všechna tudorovská tajemství odhalena? Bývalý agent Cotton Malone se na vlastní kůži přesvědčil, že cesta do pekla je dlážděna dobrými úmysly. Původně jen chtěl vzít syna na prázdniny do Dánska, ale nedokázal odmítnout přátelskou službu své bývalé nadřízené: slíbil jí, že s sebou vezme také patnáctiletého kapsáře Iana a na londýnském letišti ho předá policii. Po přistání se z údajných policistů stanou únosci a oba chlapci zmizí. Zoufalý Malone pochopí, že se znovu nedobrovolně zapletl do vysoké zpravodajské hry - tentokrát ovšem nejde jen o geopolitickou moc, ale také o šokující tajemství z tudorovských dob, které by mohlo otřást současnou podobou Británie. Co když skutečně existuje dokument, který by Angličany přinutil opustit Severní Irsko? Co když skutečně lze napadnout legitimitu poslední tudorovské královny Alžběty I.? Odpovědi na tyto otázky zajímají především CIA, která jich hodlá zneužít k vydírání britské vlády. Do čela tajné operace Královský klam je jmenován Blake Antrim, který ovšem při plnění úkolu sleduje i své osobní, ryze sobecké cíle… Zoufalý Malone se tak ve snaze o záchranu života unesených chlapců sám ocitá ve smrtící smyčce, z níž vede jen jediná cesta: zmocnit se klíče k pravdě a zabránit děsivým důsledkům, které by dávné tajemství mělo na současný svět.

Sdílet 0

série
Cotton Malone 8. díl z 17
Další ze série
7. Jeffersonova šifra
8. Královský klam
9. Lincolnův mýtus
10. Hrozba patriotů
11. Čtrnáctá kolonie
kategorie
Knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Thrillery
Témata
Londýn
Nakladatel
Domino
Rozměr
140 x 212 x 35
isbn
978-80-7303-914-1
Počet stran
414
datum vydání
1.10.2013
ean
9788073039141
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Bozkobob Martin Vaněk registrovaný uživatel

    Přiděluji 4 hvězdy jako každé skvělé knize a přídávám ještě bonusovou 5.hvězdu, kterou dávám pouze vyjímečně. V tomto případě je to za dané téma. Nic jsem o životě královny Alžběty I. dosud nevěděl a už vůbec jsem neměl ponětí, že její život je zahalen tajemstvím. Díky této knize jsem si o jejím životě vyhledal informace a jsem zase o něco chytřejší. Tato kniha mi neposkytla pouze skvělý čtenářský zážitek ale taky obohatila mé vědomosti. Kniha zanechala ve mě nesmazatelnou stopu a to oceňuji.

    Kniha, Domino, 2013, 9788073039141

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora