Králové Wyldu

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Sláva nikdy nezestárne. Clay Cooper a jeho proslulá skupina kdysi bývali ti nejlepší z nejlepších — nejobávanější žoldnéři na této straně Heartwyldu. Ale dny jejich slávy už dávno pominuly. Každý z nich si šel svou cestou. Zestárli, ztloustli, opíjeli se, nebo všechno současně. Znenadání se však u Clayových dveří objeví jeho přítel a bývalý parťák… Přejít na celý popis

Michala Ries: Zadrž dech Nenávidí její pokřivený odraz. Mohl by milovat její skutečné já? Co se stane, když ji dožene minulost, před kterou chtěla utéct? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Sláva nikdy nezestárne.

Clay Cooper a jeho proslulá skupina kdysi bývali ti nejlepší z nejlepších — nejobávanější žoldnéři na této straně Heartwyldu.

Ale dny jejich slávy už dávno pominuly. Každý z nich si šel svou cestou. Zestárli, ztloustli, opíjeli se, nebo všechno současně.

Znenadání se však u Clayových dveří objeví jeho přítel a bývalý parťák Gabriel s prosbou o pomoc — aby se společně vydali na misi, ke které by se upsali jen ti nejstatečnější, nebo naopak ti nejhloupější.

Gabrielova dcera je uvězněna ve městě vzdáleném přes půl světa a obléhaném Heartwyldskou hordou. Nastal čas znovu svolat skupinu.

Sdílet 0

série
Králové Wyldu 1. díl z 2
Další ze série
1. Králové Wyldu
2. Krvavá Rose - Žij rychle a zemřeš včas
kategorie
Knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy » Světová fantasy
Nakladatel
Host
Rozměr
135 x 205 mm
jazyk
čeština
Počet stran
520
Vydání
1
isbn
978-80-7577-798-0
Vazba
měkká vazba
datum vydání
1.01.2019
ean
9788075777980
  • Antonín Sander Antonín Sander

    Králové Wyldu se v posledních týdnech staly povinnou součástí knihovny českého fantasy fandy. Oprávněně. Nabízí originální mix a nepřekračují hranice dobrého vkusu. Nezaručuji, že se budete smát jako u Pratchetta nebo se budete tolik bát o své oblíbené postavy jako ve Hře o trůny. Tento pětisetstránkový román je spíše svéráznou odpočinkovou knížkou. Vyzařuje pohodu a nebere se zcela vážně, což budí čtenářské sympatie.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.9 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Michal Nožička registrovaný uživatel

    Skupina žoldnéřů jménem Sága bývala opravdový pojem. Byla to ta nejvěhlasnější skupina široko daleko. Vždyť se jim dokonce přezdívalo Králové Wyldu. A do Wyldu, do temného lesa plného příšer a nebezpečí nevkročí jen tak někdo, kdo nemá pro strach uděláno. To však bylo dvacet let zpět. Clay Cooper, člen ságy a nynější zaměstnanec městské hlídky, kdesi v západákově chce hlavně v klidu stárnout po boku své krásné ženy a milované dcerky. A možná jednou si pořídit hostinec u cesty, kde bude nalévat pivo a třeba za sychravých večerů poví hostům i nějaký ten příběh... Vše se však mění, když ho vyhledá jeho přítel Gabriel, velitel bývalé Ságy. Gabrielova dcera je v ohrožení života a Sága opět ožívá. Držte si klobouky Králové Wyldu jsou zpět. Woow tak tohle byla jízda. Kniha slibovala, že bude jako by ji napsali Martin a Pratchett. A opravdu! Velké epické bitvy, řada absurdních vtipných situací, skvělé rozhovory a hlavně pětičlenná parta hlavních hrdinů, kterou budete rozhodně milovat. Každý je naprosto jiný, ale když jsou konečne spolu, máte stejný pocit jako když dostavíte puzzle. V knize jsou také naprosto perfektní vedlejší postavy. Někoho by možná mohly rušit spousty různých příšer, monster, ras a nadpřirozených bytostí, ale sem to zkrátka pasuje a mě jako bývalému velkému hráči RPG her to nevadí vůbec. Celá kniha je taková zábavná a akční taškařice, avšak Eames ve vás chvílemi dokáže i vzbudit emoce a zahrát na city. Tuhle parta vás rozhodně nudit nebude. Krátké kapitoly a děj, který krásně plyne zaručí, že 520 stran zmizí jako pára nad hrncem. Pokud hledáte fantasy u kterého si chcete hlavně odpočinout, tak už nehledejte a sáhněte po Kralích Wyldu.

    Kniha, Host, 2019, 9788075777980

  • 5 z 5 hvězdiček Lucyvase4 Uživatel aplikace KDčko

    ⚔️Clay? Clay Cooper? Co ty tady děláš, ty starý pardále. Posaď se k nám. Zrovna jsem, tady mladým, chtěla vyprávět příběh o Vaší skupině Sága. Ale když už jsi tady, mohl by jsi jim to povědět sám. Jak to bylo tenkrát s tou záchranou Castie? ⚔️Co Vám budu povídat. Už jsem si 20 let žil šťastný a spokojený život bez boje. Když se ke mně jednou v noci přiloudal můj starý kamarád a bývalý vůdce Ságy. Gabriel, kterého všichni ho znáte pod přezdívkou Zlatý Gabe, mne tu noc přesvědčil k největší hlouposti mého života. Prý znovu sjednotíme Ságu a vydáme se do Castie. Města obléhaného příšerami. Jak ale Ságu sjednotit? Proč jít na jistou smrt? Chtěl jsem odmítnout. Když mi ale řekl, že jeho dcera Rose je v Castii uvězněna a čeká jen na smrt, mohl jsem mu, jako otec vlastní dcery, říct ne? A tak začalo naše dobrodružství. Ano. To, o kterém se zpívají písně ještě dnes. Před 20 lety nám říkali Králové Wyldu, byli jsme obávanou skupinou, ale dnes jsme jen staří muži. Jak tohle dopadne? Co vše je otec schopen udělat, aby ochránil své dítě? Tak tohle byla, aspoň pro mne, naprostá pecka. Skvělá epická fantasy. Svět byl naprosto dokonale promyšlený i s jeho historií. Přesně to, co mám na fantasy ráda. Spousta magických prvků a nadpřirozených bytostí (draci, obři, kyklopové, kentauři, minotaurus, obří pavouci, chiméra, druini, čarodějové atd.) Hrdinové - král a bývalý zloděj Matrick, čaroděj Moog, rozený válečník Ganelon, krotký mlčenlivý Clay a jejich vůdce Gabriel. Směs různorodých charakterů, kde si určitě vyberete svého oblíbence. Ačkoli každý z nich má svůj charakter, svůj příběh, své světlé ale i temné stránky, dohromady se neskutečně doplňují a harmonie z této skupinky úplně sálá. Celou knihu provází humor, sarkasmus a dokonale popsané bitvy. Příběh mne hodně bavil. Dej plynul velmi rychle a já se nestihla ani jednou nudit. Oceňuji, že se jedná pouze o jeden díl. Po všech nedokončených, nekonečných sérií, je to příjemná změna. Jediné, co mi malinko vadí je mapa. V knize sice je. Je krásná, ale trochu nefunkční. Spousta míst, kde se hrdinové vyskytují na mapě prostě chybí.

    Kniha, Host, 2019, 9788075777980

  • 5 z 5 hvězdiček Renata registrovaný uživatel

    Zajímavý nápad - starouši se vracejí. Autor dobře píše a kniha se rychle čte. Super chlapy a krásné přátelství.

    Kniha, Host, 2019, 9788075777980

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 357 Kč Nápověda