Kdybys mě teď viděla

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Od chvíle, co Ivan uviděl Elizabeth poprvé, miloval ji celým svým srdcem. Přeje si jen jediné – být navěky součástí jejího života. Sedává s ní v obýváku u televize, radí jí s výběrem barev při práci v designérském studiu, jemně svou lásku hladí po spáncích, než usne. Elizabeth však o ničem z toho neví – Ivan je totiž neviditelný kamarád jejího… Přejít na celý popis

Oslavte Mezinárodní den knihy | Je tu DOPRAVA ZDARMA! Oslavte s námi Mezinárodní den knihy! Jsou tu dny DOPRAVY ZDARMA, během kterých za vás zaplatíme poštovné my! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Od chvíle, co Ivan uviděl Elizabeth poprvé, miloval ji celým svým srdcem. Přeje si jen jediné – být navěky součástí jejího života. Sedává s ní v obýváku u televize, radí jí s výběrem barev při práci v designérském studiu, jemně svou lásku hladí po spáncích, než usne. Elizabeth však o ničem z toho neví – Ivan je totiž neviditelný kamarád jejího adoptovaného synovce Luka. Není ale ani v nejmenším vymyšlený! K smrti rád jí kuře a olivy, jeho oblíbená barva je modrá a má neobyčejný cit pro zklamané a zlomené dětské duše. Ivan takovým dětem pomáhá najít v sobě odvahu a neztratit se ve světě dospělých. Jen takové děti ho vidí. Když však Ivana jednoho dne spatří i Elizabeth, je to pro něj doslova šok. Postupem času odhaluje její nesplněné životní sny a zatvrzelé srdce, které se obrnilo proti možnému zklamání z nevydařených vztahů hradbou puntičkářství, upjatosti a nepřístupnosti. Elizabeth, která omylem považuje Ivana za tatínka jednoho z Lukových kamarádů, se jeho prostřednictvím čím dál víc otevírá světu, a nakonec se do něj bláznivě zamiluje. Může však fungovat vztah, ve kterém svůj protějšek vidíte jen vy?

Sdílet 0

Nakladatel
MOTTO
Rozměr
140 x 210 x 30
isbn
978-80-267-0298-6
Počet stran
288
datum vydání
1.02.2015
ean
9788026702986
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzana registrovaný uživatel

    Tato knížka je jednoduše nádherná a od začátku jsem se smála .Nejspíš záleží na tom, co clověku přijde smutné , a co směšné .První polovina byla více než vtipna a u druhé půlky jsem potřebovala kapesníčky.Všem učitě doporučuji. Je spíše na oddechové počteni :D.

    Kniha, MOTTO, 2015, 9788026702986

  • 5 z 5 hvězdiček Nicol registrovaný uživatel

    Pohodové čtení, které Vám nedovolí přestat. Zasmějete se ale taky Vás chytí za srdce. Jedním slovem ,, užásné čtení,, u kterého se i trošku člověk zamyslí sám nad sebou a knížka ve mě zanechala zvláštní ale hezký pocit. DOPORUČUJI!:-)

    Kniha, MOTTO, 2015, 9788026702986

  • 2 z 5 hvězdiček andrea registrovaný uživatel

    Už při první knize od tétou autorky jsem měla pocit, že mi stylem nesedne a i u druhé knihy se mi to potvrdilo. Zřejmě to není kniha pro každého.

    Kniha, MOTTO, 2015, 9788026702986

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Trochu smutná, ale jinak pěkná kniha se zajímavým dějem. Donutí vás k zamyšlení. Příjemná oddechovka.

    Kniha, MOTTO, 2015, 9788026702986

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora