Po stopách géniů

Autor Eric Weiner

Po stopách géniů - Eric Weiner Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dědictví špionů

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Dědictví špionů

Cestovat po světě s Ericem Weinerem z Atén až do Silicon Valley skrz historii je úžasné. Ukazuje, proč se kreativním géniům dařilo právě v daný čas a na daném místě.V této knize si uznávaný autor cestopisů Weiner stanovil za cíl prozkoumat spojení mezi našim okolím a našimi nejgeniálnějšími nápady. Zkoumá historii míst, jako je Vídeň kolem roku… Přejít na celý popis

Sophie Lark: Unesená dědička Mafiánská rodina Griffinových mu zabila otce. Aby se pomstil, unesl a drží v zajetí jejich dceru –⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ baletku Nessu. Ale tak jako Zvíře ze slavné pohádky podléhá Mikolaj kouzlu Krásky, své malé baletky, která teď tančí jen pro něj... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Cestovat po světě s Ericem Weinerem z Atén až do Silicon Valley skrz historii je úžasné. Ukazuje, proč se kreativním géniům dařilo právě v daný čas a na daném místě.V této knize si uznávaný autor cestopisů Weiner stanovil za cíl prozkoumat spojení mezi našim okolím a našimi nejgeniálnějšími nápady. Zkoumá historii míst, jako je Vídeň kolem roku 1900, renesanční Florencií, starověké Atény, čínskou dynastii Chang-čou nebo Silicon Valley, aby ukázal, jak určité prostředí vede k vynalézavosti. A se svým inteligentním humorem na bere na procházky po stejných cestách, kudy chodívali géniové, kteří v těchto prostředích vyrostli. Co inspirovalo osobnosti jako Sokrates, Michelangelo, Leonardo da Vinci, Freud nebo Beethoven? Odpovědi naleznete v této krásné a inteligentní knize.

Sdílet 0

Nakladatel
Edice Knihy Omega
Rozměr
140 x 205 x 25
jazyk
čeština
Počet stran
348
Vydání
1
isbn
978-80-7390-314-5
Vazba
pevná vazba
datum vydání
15.11.2016
ean
9788073903145

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Hana Beráková registrovaný uživatel

    velmi zajímavá kniha. Když jsem ji četla bavilo mě jen tak proplouvat historií a navštěvovat spolu s Ericem kouty země třeba ještě nepoznané.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2016, 9788073903145

  • 2 z 5 hvězdiček Vladimír Kutálek registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Rozvláčné, něco jak pohádky tisíce a jedné noci, dlouhé nečleněné kapitoly. Pokud jako já jste čekali rychle se dozvědět něco o géniích, musím vás zklamat (resp. třeba číst rychločtením pádivým). Je to psáno podobně jako detektivka, nevíte, co z toho, co čtete, bude mít význam. Naopak si přijdou ti, co rádi čtou cestopis nebo chtějí všechny primární data, aby si názor udělali sami. V knize se dozvíte plno informací, některé několikrát, vlastně se tak dozvíte co se domnívá autor a proč. Kniha byla pro mě přínosná, ale jen díky tomu, že jsem kromě odložení měl na výběr i rychločtení. Kdybych si mohl přečíst souhrn, nějaká shrnutí kapitol, nějaké zvýraznění textu, byl by mnohem lepší.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2016, 9788073903145

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda