Kamenná opice
Kamenná opice - Jeffery Deaver Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

K přístavu Orient Point na Long Islandu se blíží velká čínská nákladní loď s uprchlíky a lidskými otroky. Lincolnu Rhymovi a jeho týmu včetně Amélie Sachsové se podařilo zjistit, že na palubě se nachází i mezinárodně hledaný zločinec Ju Lin zvaný Duch. Ju Lin pracuje jako „še-tchou“, což je čínský výraz pro „hadí hlavu“ – profesionálního pašeráka… Přejít na celý popis

Emily McIntire: Zjizveni Scar jako utlačovaný bratr, Mufasa jako neschopný vládce, Sarabi jako mladá bojovnice prahnoucí po pomstě. Pociťte pod kůží jizvy postav temného románu inspirovaného Lvím králem. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

K přístavu Orient Point na Long Islandu se blíží velká čínská nákladní loď s uprchlíky a lidskými otroky. Lincolnu Rhymovi a jeho týmu včetně Amélie Sachsové se podařilo zjistit, že na palubě se nachází i mezinárodně hledaný zločinec Ju Lin zvaný Duch. Ju Lin pracuje jako „še-tchou“, což je čínský výraz pro „hadí hlavu“ – profesionálního pašeráka lidí. Kromě toho je Duch také vrah, kterého hledají úřady v USA i v zahraničí, a právě to je důvod, proč se dal Rhymův vyšetřovací tým znovu dohromady. Pobřežní hlídka se vydává Ducha zatknout, avšak loď podle všeho záměrně exploduje a Duch uniká na voru.Na pevninu se však dostávají také další dva vory, což Duch vnímá jako ohrožení vlastní osoby a začíná postupně vraždit někdejší spolupasažéry. Dvě rodiny naštěstí jeho běsnění přežijí a Duch mizí ve spletitém labyrintu čínské čtvrti v New Yorku, kde se mu dostává podpory podsvětí. Lincoln s Amélií vyrážejí na zběsilý závod o jeho dopadení, přičemž musejí vyhledat a ochránit rodiny, jež přežily, a vykořenit Duchovy komplice. Lincolnovi nezbývá než se plně ponořit do čínské kultury, chce-li odhalit stopy, které ho nakonec dovedou k úspěchu…, anebo ke smrti.Díky dějovým zvratům a zběsilému tempu, na které má již Jeffery Deaver bezmála monopol, a také díky opětovnému návratu jeho nejoblíbenějšího hrdiny Lincolna Rhyma, je kniha Kamenná opice opravdovou lahůdkou pro milovníky tohoto žánru.

Sdílet 0

Nakladatel
Domino
Rozměr
138x210mm
isbn
978-80-7303-649-2
Počet stran
440
datum vydání
1.09.2011
ean
9788073036492
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Aneta S. registrovaný uživatel

    Za mě nejlepší příběh s Lincolnem Rhymem. Sledovat osudy uprchlíků a tajně jim držet prsty, aby je nechali v Americe a zároveň, aby je nenašel jejich pronásledovatel je napínavé. Naštěstí je tu Amélie, která tentokrát málem všechno pokazí, ale naštěstí je zde i již zmiňovaný Rhyme a další.

    Kniha, Domino, 2011, 9788073036492

  • 5 z 5 hvězdiček Yetta registrovaný uživatel

    Další případ Lincolna a Amelie nás zavede do Činské čtvrti a mezi místní migranty. Autor nám ukazuje nejen jejich nelehký život, ale ještě zjišťujeme, jak jsou jejich životy zbytečné pro jejich bose, kteří je vnímají jen jako otroky – levnou námezdní sílu. Opět se budeme po kolena brodit v mrtvolách, opět nakoukneme pod pokličku vztahu Amelie a Lincolna. Kniha je plná překvapení a nečekaných zvratů. Kamenná opice patří mezi to nejlepší od Jefferyho Deavera.

    Kniha, Domino, 2011, 9788073036492

  • 3 z 5 hvězdiček Anet registrovaný uživatel

    Musím říct, že asi tato jediná kniha od Deavera mě moc nezaujala. Přečetla jsem, ale i když jí mám v knihovně, víckrát jsem po ní nesáhla.

    Kniha, Domino, 2011, 9788073036492

  • 5 z 5 hvězdiček Atlantis registrovaný uživatel

    Po Tanečníkovi zase úplně jiné téma, velmi mě zaujala tématika čínských uprchlíků a jejich fungování v nové domovině. Napínavé od začátku až do konce. Taky se mi líbilo, že se posouvá vztah Amélie a Rhyma.

    Kniha, Domino, 2011, 9788073036492

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora