0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Skladem 2 ks
- Doručení V úterý 16. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
312 Kč s DPH
Běžně 349 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Odbornice na domácí přípravu kávy a autorka knihy Manuál pro milovníka kávy vás zavede do širokého světa chutí tohoto tmavého nápoje. Už jste si někdy koupili kávu založenou na lahodných chuťových tónech – lesní ovoce, mléčná čokoláda, lískový ořech – a nic z toho jste ve svém šálku nenašli? Mezi milovníky kávy je to běžná zkušenost. V… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Káva
-
Recepty k vraždě
-
RUM
-
Velká kniha o rumu
-
Domácí výroba lihovin
-
Domácí nápoje pro zdraví
-
Divoké kvašené nápoje - Limonády, piva, vína, medoviny
-
Destilace. Jak na to?
-
Světový atlas whisky
-
Sladařství
-
Steaky
-
Labužníkem na plný úvazek
-
DOBRÁ CENA Pivař a Blondýna
Zbývá 3 ksKončí za 78 d -
Pivovarský a sladařský slovník (ČJ, NJ, AJ, RJ)
-
Léčivá vína a likéry pro každého
-
Tajemství domácí čajovny
-
Krajinou vína po Slovensku
-
Příběhy jihomoravských minipivovarů
-
Fit Smoothies Bowls
-
Průvodce nejlepšími víny České republiky 2014-2015
-
Zelený čaj - Uzdravující požitek
-
Degustační deník - notes
-
Teorie bečky
-
Víno, dar nebe a země
Odbornice na domácí přípravu kávy a autorka knihy Manuál pro milovníka kávy vás zavede do širokého světa chutí tohoto tmavého nápoje.
Už jste si někdy koupili kávu založenou na lahodných chuťových tónech – lesní ovoce, mléčná čokoláda, lískový ořech – a nic z toho jste ve svém šálku nenašli? Mezi milovníky kávy je to běžná zkušenost.
V dnešní době může vysoce kvalitní káva chutnat na všechny způsoby, a to díky technikám pražení, které pomáhají vyniknout kvalitám zrn. Kromě této charakteristické chuti kávy můžete ve svém šálku skutečně najít náznaky ovoce, čokolády a ořechů – stačí jen trocha znalostí, trocha cviku a schopnost zpomalit a ochutnávat.
Autorka bestsellerů Jessica Easto vysvětluje, proč nejsou chuťové tóny u kávy vždy tak jednoduché jako u jiných nápojů, jako je víno, pivo a lihoviny. Dozvíte se, jak kávu vnímají naše smysly, co vytváří a ovlivňuje její chuť a jak procvičovat své senzorické dovednosti pomocí stejných nástrojů jako profesionálové baristé.
Díky devatenácti cvičením, která vám pomohou identifikovat a mluvit o tom, co ochutnáváte, získáte „rozvinutější patro“, lepší schopnost vybrat si kávu, kterou si zamilujete, a lepší porozumění všem nuancím skrytým v malých zrnkách.
- Nakladatel
- Grada
- Rozměr
- 139 x 189 x 12
- datum vydání
- 17.09.2024
- ean
- 9788024724515
- Počet stran
- 190
- Hmotnost
- 230 g
- jazyk
- čeština
- Vazba
- měkká vazba
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-247-2451-5
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE