0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
‘A book that perfectly captures the vibrancy and deliciousness of Indian food. Wonderful.’ – Gary Lineker‘The recipes are pure gold.’ – Diana Henry‘Roopa''s masterpiece – I want to make and eat every single thing in it.’ – Bee WilsonIn this joyful new book, Roopa Gulati travels through India and celebrates the wonderfully… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Vegetables: The Indian Way
-
Dinner
-
The Asian Pantry
-
Sabzi
-
Sobremesa
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
Crumbs
-
Italian American Forever
-
Vietnam
-
Meat, Poultry & Game
-
Paradiso
-
Padella
-
Ottolenghi COMFORT
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Sweet
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Italy by Ingredient
-
Gino's Air Fryer Cookbook
-
Adriatico
‘A book that perfectly captures the vibrancy and deliciousness of Indian food. Wonderful.’ – Gary Lineker‘The recipes are pure gold.’ – Diana Henry‘Roopa''s masterpiece – I want to make and eat every single thing in it.’ – Bee WilsonIn this joyful new book, Roopa Gulati travels through India and celebrates the wonderfully varied food that makes up a nation, making pitstops at the homes of the people who cook it every day, and the result is over 100 delicious, fresh and vibrant recipes that you’ll want to cook time and again.From dals and masalas, to quick suppers and feasts for a crowd, the easy-to-follow recipes are bursting with authentic flavours using ingredients found in your local supermarket. Recipes include Aubergine pakoras with onion and tamarind relish; Bengali-style butternut squash with tamarind and jaggery; Goan chorizo rolls; Tandoori sea bass; Home-style Punjabi chicken curry; Kashmiri lamb with saffron, cardamom and red chillies; Pistachio and cardamom biscuits and many more of the most-loved dishes from all corners of the nation.From the monsoon-washed backwaters of Kerala to the crowded markets of Mumbai, the remote kitchens in Gujarat to the old French quarter of Pondicherry, where lunch is served on banana leaves picked fresh from the garden, this celebration of regional cooking will bring the sights, sounds and flavours of India to your table.
- Nakladatel
- Bloomsbury Publishing PLC
- Rozměr
- 254 x 195 x 32
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 320
- Hmotnost
- 1156 g
- isbn
- 978-1-5266-4258-5
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 27.03.2025
- ean
- 9781526642585
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Stále nemáte dárky? Nebojte, tyhle stihnete nakoupit i zítra!
-
Vánoce na Skotské vysočině: Příběh, který vás dokonale naladí na sváteční atmosféru | RECENZE
-
Darujte pod stromeček deskovou hru! | Vánoce voní knihou
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE