Hrob třinácté panny
Hrob třinácté panny - Naďa Horáková Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Lada Nevrtalová přijíždí do malé moravské vesnice, aby převzala jako dědictví starou vilu po své pratetě Anně. Dům na samotě je však velmi nevhodné obydlí pro mladou dívku, zvláště když v jeho blízkosti leží opuštěný hřbitov opředený podivnou historií. Lada se brzy přesvědčí o tom, že pověry mají na vesnici stále pevné kořeny a že na nich opravdu… Přejít na celý popis

Oslavte Mezinárodní den knihy | Je tu DOPRAVA ZDARMA! Oslavte s námi Mezinárodní den knihy! Jsou tu dny DOPRAVY ZDARMA, během kterých za vás zaplatíme poštovné my! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Lada Nevrtalová přijíždí do malé moravské vesnice, aby převzala jako dědictví starou vilu po své pratetě Anně. Dům na samotě je však velmi nevhodné obydlí pro mladou dívku, zvláště když v jeho blízkosti leží opuštěný hřbitov opředený podivnou historií. Lada se brzy přesvědčí o tom, že pověry mají na vesnici stále pevné kořeny a že na nich opravdu může něco být. Velmi podivné, téměř hororové události, které se kolem Lady dějí, vyústí ve vraždu a zdá se, že v ohrožení života je i ona sama. Ovšem najdou se hned tři mužní ochránci, kteří by jí rádi poskytli pomocnou ruku. Lada se ocitá před zásadní životní otázkou, komu věnuje svou důvěru.

Sdílet 0

Nakladatel
Moba
Rozměr
120 x 200 mm
datum dotisku
20.06.2019
Počet stran
224
Vydání
1
isbn
978-80-243-8660-7
Vazba
pevná vazba
datum vydání
19.06.2019
ean
9788024386607

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Marta Vavřichová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Detektivka v pravém a klasickém smyslu toho slova. Navíc je skvěle zasazená do českých/moravských reálií a působí uvěřitelně. Od autorky znám její cyklus historických detektivek, které se mi líbily moc a proto jsem tuhle knihu koupila. Přestože je z naprosto jiného soudku, vůbec jsem toho nelitovala a další knihy autorky budu už cíleně vyhledávat.

    E-kniha, Moba, 2019,

  • 5 z 5 hvězdiček HONZZIK registrovaný uživatel

    Jedna se o prvni knihu autorky, kterou jsem cetl a kniha me velmi mile prekvapila. Od zacatku napinavy pribeh, ktery navazuje v souvislostech az do vzdalene minulosti, v nekterych ohledech pripominatrochu zanr britske detektivni tvorby (dedictvi rodinneho sidla, rodinne propletence a tajemstvi). Do posledni stranky napinavy pribeh, doporucuji k precteni zejmena milovnikum detektivniho zanru a tajemna.

    Kniha, Moba, 2019, 9788024386607

  • 5 z 5 hvězdiček Martina Pacalová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knížku jsem přečetla jedním dechem. Poutavě psaný příběh , díky němuž jsem se přenesla do děje , mě nenechal knihu odložit dřív , než byla přečtená. Vřele doporučuji!

    Kniha, Moba, 2019, 9788024386607

  • 3 z 5 hvězdiček Eva Francová registrovaný uživatel

    České krimi s prvkami hororu? Proč ne? :-) Příběh Lady, která získá dědictví po zvláštní pratetě, se kterou se téměř neznala. Součástí dědictví je dům na samotě, ve kterém není radno zůstavat sama. Napínavý děj plný zvratů (někdy trošku překombinovaný), nečekaný konec. Co mi ještě trochu vadilo, bylo vysvětlování spousty příbuzenských vztahů, které jsem ne vždy probrala na poprvé.

    Kniha, Moba, 2019, 9788024386607

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora