0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je nedostupný.
How to Cook That Dessert Cookbook: Pastries, Cakes and Sweet Creations“How to Cook That is the most popular Australian cooking channel in all the world, and it’s not hard to see why.” ―PopSugarEditors'' pick: Best Cookbooks, Food & Wine#1 Best Seller in Chocolate Baking, Confectionary Desserts, Pastry Baking, Garnishing Meals, Holiday Cooking,… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
How to Eat Chocolate
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Crumbs
-
Sweet
-
Crarter's Kitchen
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Dinner
-
Vegetables: The Indian Way
-
At My Italian Table
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
Gino's Air Fryer Cookbook
-
Sobremesa
-
Sabzi
-
The Silver Spoon Pasta
-
Novinka Vietnam
-
Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
Italy by Ingredient
-
Italian American Forever
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Ottolenghi FLAVOUR
-
Glucose Revolution
-
The Book of Tea: Japanese Tea Ceremonies and Culture
-
Novinka Whiskypedia (New and Updated Edition)
How to Cook That Dessert Cookbook: Pastries, Cakes and Sweet Creations
“How to Cook That is the most popular Australian cooking channel in all the world, and it’s not hard to see why.” ―PopSugar
Editors'' pick: Best Cookbooks, Food & Wine#1 Best Seller in Chocolate Baking, Confectionary Desserts, Pastry Baking, Garnishing Meals, Holiday Cooking, Main Courses & Side Dishes, Cookies, Cooking by Ingredient, and Pie Baking
Offering a fun-filled step-by-step dessert cookbook, Ann Reardon teaches you how to create delicious and impressive pastries, cakes and sweet creations.
Join food scientist Ann Reardon, host of the award-winning YouTube series How to Cook That, as she explores Crazy Sweet Creations. An accomplished pastry chef, Reardon draws millions of baking fans together each week, eager to learn the secrets of her extravagant cakes, chocolates, and eye-popping desserts. Her warmth and sense of fun in the kitchen shines through on every page as she reveals the science behind recreating your own culinary masterpieces.
For home cooks and fans who love their desserts, cakes, and ice creams to look amazing and taste even better. Take your culinary creations to influencer status.
You’ll also:
Learn to make treats that get the whole family cookingCreate baked goods that tap into beloved pop culture trendsImpress guests with beautiful dessertsReaders of dessert cookbooks like Dessert Person, Sally''s Cookie Addiction, Tartine, Mastering the Art of French Cooking, Joshua Weissman: An Unapologetic Cookbook, or 100 Cookies will love How to Cook That: Crazy Sweet Creations.
- Nakladatel
- Yellow Pear Press
- Rozměr
- 193 x 246 x 13
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 200
- Hmotnost
- 544 g
- isbn
- 978-1-68481-155-7
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 11.11.2022
- ean
- 9781684811557
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE