Hlas nože

Autor Patrick Ness

Hlas nože - Patrick Ness Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Hlas nože je první kniha dystopické trilogie, plná napětí, dramatických zvratů a nečekaných odhalení, ale i humorných situací. Ve Velké Británii se téměž okamžitě po vydání stala hitem, na jehož pokračování čtenáři nedočkavě čekali. O kvalitě napínavé dystopické série svědčí i získaná ocenění Booktrust Teenage Prize, Guardian Award a James Tiptree… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Hlas nože je první kniha dystopické trilogie, plná napětí, dramatických zvratů a nečekaných odhalení, ale i humorných situací. Ve Velké Británii se téměž okamžitě po vydání stala hitem, na jehož pokračování čtenáři nedočkavě čekali. O kvalitě napínavé dystopické série svědčí i získaná ocenění Booktrust Teenage Prize, Guardian Award a James Tiptree, Jr. Award (2008). V roce 2009 figurovala série na užším seznamu uchazečů o Carnegieho medaili. Planetu Nový svět kolonizuje malá skupina osadníků z nepřátelského Starého světa. Po mnoha letech dochází k nečekanému zvratu. Domorodí obyvatelé se vzbouří, zaútočí na osadníky a usmrtí všechny ženy. Muže a zvířata náhle napadne podivný vir, který umožňuje slyšet myšlenky ostatních. Uniknout se podaří jen nevzdělanému mladíkovi Toddovi, který si stihl vzít na cestu pouze ruksak, lovecký nůž, deník, ale hlavně to vůbec nejdůležitější – svého věrného psího přítele. Ostatní obyvatelé v čele s šíleným knězem ho však pronásledují a kvůli nebezpečnému viru nebezpečí stále narůstá. Tento nelibozvučný myšlenkový mrak se nazývá Hluk a projevuje se nejen zvukem, ale i obrazem. Nikdy vás nenechá na pokoji a žádná vaše představa a ani jeden váš plán tak nejsou soukromé. Todd objeví v Hluku jakousi „díru“ a záhy zjistí, že žije v úplně jiném světě, než si dosud myslel. Postupně vychází najevo několik prazvláštních situací z minulosti a Toddova strastiplná cesta s armádou v patách se zdá jako nikdy nekončící příběh.

Překlad: Jan Kozák

Sdílet 0

série
Nespoutaný chaos 1. díl z 3
Další ze série
1. Hlas nože
2. Temný ráj
3. Válka Hluku
kategorie
Knihy » Beletrie » Young Adult » Sci-fi a dystopie
Nakladatel
Jota
Rozměr
145 x 220 x 35
isbn
978-80-7217-894-0
Počet stran
376
datum vydání
13.07.2011
ean
9788072178940
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 3 z 5 hvězdiček Veronika Vrbovská registrovaný uživatel

    Uf, z tejto knihy mám ešte teraz zmiešané pocity.. Na jednej strane je tu veľmi zaujímavý dej, na druhej strane sa trošku vliekol a hlavný hrdina Todd ma občas rozčuloval. Ale zase nemôže byť každý hrdina dokonalý :) Veľmi sa mi páčila postava Violy. Určite plánujem prečítať si aj ďalšie knihy z tejto série, som zvedavá ako sa dej bude vyvíjať.

    Kniha, Jota, 2011, 9788072178940

  • 5 z 5 hvězdiček Petra Procházková registrovaný uživatel

    Musím uznat, že mě tato kniha velmi mile překvapila. I když se jedná o kategorii Young Adult (což už pár let nejsem :D), tak jse si četbu užila. Příběh měl spád, pořád se něco dělo, s hlavnímu hrdinovi jste si krok za krokem budovali vztah a ke konci knihy jsem mu vyloženě fandila. Nápad Hluku, super! A hlavně Manchee a jeho bobek! :D Chci si přečíst i další díly, protože potřebuji vědět, jak to s hlavními hrdiny dopadne. Takže i starší čtenářům, zvlášť, pokud máte rádi sci-fi, doporučuji.

    Kniha, Jota, 2011, 9788072178940

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora