0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
NEW YORK TIMES BESTSELLER • A complete meat and brisket-cooking education from the country''s most celebrated pitmaster and owner of the wildly popular Austin restaurant Franklin Barbecue.When Aaron Franklin and his wife, Stacy, opened up a small barbecue trailer on the side of an Austin, Texas, interstate in 2009, they had no idea what they’d… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Meat, Poultry & Game
-
The Silver Spoon Pasta
-
Café Cecilia Cookbook
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Sobremesa
-
Paradiso
-
Ottolenghi FLAVOUR
-
World Atlas of Coffee
-
Italy by Ingredient
-
Good Things
-
Ottolenghi COMFORT
-
Padella
-
Adriatico
-
Dinner
-
Crumbs
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Italian American Forever
-
The Glucose Goddess Method
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Gino's Air Fryer Cookbook
-
At My Italian Table
-
Shabbat: Recipes and Ritulas from my table to your
-
Sabzi
-
Sweet
NEW YORK TIMES BESTSELLER • A complete meat and brisket-cooking education from the country''s most celebrated pitmaster and owner of the wildly popular Austin restaurant Franklin Barbecue.When Aaron Franklin and his wife, Stacy, opened up a small barbecue trailer on the side of an Austin, Texas, interstate in 2009, they had no idea what they’d gotten themselves into. Today, Franklin Barbecue has grown into the most popular, critically lauded, and obsessed-over barbecue joint in the country (if not the world)—and Franklin is the winner of every major barbecue award there is. In this much-anticipated debut, Franklin and coauthor Jordan Mackay unlock the secrets behind truly great barbecue, and share years’ worth of hard-won knowledge. Franklin Barbecue is a definitive resource for the backyard pitmaster, with chapters dedicated to building or customizing your own smoker; finding and curing the right wood; creating and tending perfect fires; sourcing top-quality meat; and of course, cooking mind-blowing, ridiculously delicious barbecue, better than you ever thought possible.
- Nakladatel
- Random House
- Rozměr
- 262 x 212 x 26
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 224
- Hmotnost
- 1074 g
- isbn
- 978-1-60774-720-8
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 7.04.2015
- ean
- 9781607747208
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE
-
V neděli začíná advent. Máte připravený adventní kalendář a vánoční knížky pro děti?
-
Nestihli jste znovu zhlédnout Stranger Things? Máme pro vás shrnutí 1.-4. série
-
Keeping 13 - Emocionální kolotoč, který budete milovat | RECENZE
-
Příběhy mezi regály: Křest kalendáře Muž roku a Anděl mezi zdravotníky
-
Kletba pravé lásky: Když pohádka potemní | RECENZE