Food for Thought. Thought for Food

Food for Thought. Thought for Food - Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Offers a thought-provoking and visually compelling exploration of the artistic and gastronomic creativity of Ferran Adria, the world's most revolutionary chef. His Michelin 3 star restaurant, el Bulli, is widely recognized as the world's best restaurant. Editors Vicente Todoli, Director of the Tate Modern, and legendary pop-artist Richard Hamilton… Přejít na celý popis

Ali Hazelwood: Šach a mat Ali Hazelwood je láska. Po romantických komediích Hypotéza lásky a Hlava plná lásky, které si získaly srdce milionů čtenářů, přichází s novinkou o rivalech v šachu. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Offers a thought-provoking and visually compelling exploration of the artistic and gastronomic creativity of Ferran Adria, the world's most revolutionary chef. His Michelin 3 star restaurant, el Bulli, is widely recognized as the world's best restaurant. Editors Vicente Todoli, Director of the Tate Modern, and legendary pop-artist Richard Hamilton, explain the essence of Adria's creativity through numerous full-color photos and texts by potent personalities of the art and gastronomic worlds.

Sdílet 0

Nakladatel
Actar
datum vydání
16.07.2009
ean
9788496954687
Počet stran
350
jazyk
angličtina
Vazba
pevná vazba
isbn
978-84-96954-68-7

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda