Food for Thought. Thought for Food

Food for Thought. Thought for Food -

Food for Thought. Thought for Food

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Kniha ( pevná vazba )

  • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

K nákupu nad 199 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Kniha věnovaná nejlepší restaurace na světě el Bulli, která získala tři michelinské hvězdičky, a jejímu majiteli Ferran Adria. Provokující, inspirující a vizuálně fantastický titul.Offers a thought-provoking and visually compelling exploration of the artistic and gastronomic creativity of Ferran Adria, the world's most revolutionary chef. His… Přejít na celý popis

lunární Už máte svůj lunární kalendář Krásné paní pro rok 2021? Více informací

Popis

Kniha věnovaná nejlepší restaurace na světě el Bulli, která získala tři michelinské hvězdičky, a jejímu majiteli Ferran Adria. Provokující, inspirující a vizuálně fantastický titul.Offers a thought-provoking and visually compelling exploration of the artistic and gastronomic creativity of Ferran Adria, the world's most revolutionary chef. His Michelin 3 star restaurant, el Bulli, is widely recognized as the world's best restaurant. Editors Vicente Todoli, Director of the Tate Modern, and legendary pop-artist Richard Hamilton, explain the essence of Adria's creativity through numerous full-color photos and texts by potent personalities of the art and gastronomic worlds.

Sdílet 0

kategorie
Knihy » Kuchařky
Nakladatel
Actar
datum vydání
16.7.2009
isbn
978-84-96954-68-7
ean
9788496954687
Jazyk
angličtina
Počet stran
350
Vazba
pevná vazba

Bestseller v knihy Dobrovský

58430. v e-shopu | 56770. minulý týden

1142. v Kuchařky | 1119. minulý týden

Hodnocení čtenářů

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

Další knihy autora