0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
'Julie's passion comes from the heart, turning humble pastry into a masterpiece' Richard BertinetJulie Jones, Instagram influencer and author of Soulful Baker and The Pastry School conducts online workshops for pastry decorating and this is the book that her followers have been crying out for. Art in Pastry begins with basic recipes for sweet… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
Bestseller Nejlepší víkend
-
Bestseller Marek Dvořák: Mezi nebem a pacientem
-
Shabbat: Recipes and Ritulas from my table to your
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Bestseller Gazely
-
Novinka The Official Harry Potter Baking Book
-
Sobremesa
-
Sabzi
-
Jamie Oliver´S Christmas Cookbook
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
The Asian Pantry
-
Meat, Poultry & Game
-
How to Eat Chocolate
-
Crumbs
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
Padella
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
Italy by Ingredient
-
Café Cecilia Cookbook
-
The Glucose Goddess Method
'Julie's passion comes from the heart, turning humble pastry into a masterpiece' Richard BertinetJulie Jones, Instagram influencer and author of Soulful Baker and The Pastry School conducts online workshops for pastry decorating and this is the book that her followers have been crying out for. Art in Pastry begins with basic recipes for sweet and shortcut pastry, which can then be used in the recipes for pies and tarts that follow, featuring a wide range of delicious sweet and savoury fillings. Chapters on Fruit, Dairy, Meat & Fish and Vegetables include 40 recipes that can all be adapted to variety of decorative approaches.The recipes can be used for a large square or round pie, or six smaller pies, according to your needs. In total there are more than a hundred decorative pies and tarts to feast your eyes on. Recipes include a Broderie Anglaise lemon tart, a basket-weave feta pie, floral white chocolate tarts and a cod & chorizo pie inspired by antique tiles.Every chapter includes exquisite photography by Andrew Montgomery of both the food and the inspiration behind it.
- Nakladatel
- Octopus
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 208
- isbn
- 978-1-914239-13-7
- Vazba
- pevná vazba
- ean
- 9781914239137
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE