Co se skrývá v lesích

Kniha

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Ekoturistika

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 1999 Kč dárek zdarma v hodnotě 699 Kč

Ekoturistika

V den svých osmnáctých narozenin Hayden zjistí, že zdědila panské sídlo v lesích u městečka Promise, kde bydlela jako malá. Kousek od tohoto místa před deseti lety záhadně zmizela její matka, a navíc se toho dne v lese vytvořila podivná Černá mýtina. Se svojí kamarádkou Del se tedy Hayden v době jarních prázdnin na sídlo vydá. Doufá, že zjistí, co… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Jedna z nejočekávanějších knih roku a možná i desetiletí se řítí do našich knihkupectví! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V den svých osmnáctých narozenin Hayden zjistí, že zdědila panské sídlo v lesích u městečka Promise, kde bydlela jako malá. Kousek od tohoto místa před deseti lety záhadně zmizela její matka, a navíc se toho dne v lese vytvořila podivná Černá mýtina. Se svojí kamarádkou Del se tedy Hayden v době jarních prázdnin na sídlo vydá. Doufá, že zjistí, co se matce skutečně stalo, a zároveň se trochu bojí, protože před deseti lety v Promise nechala svou první dětskou lásku, Shannona. Bydlí tam ještě? Pozná ji? Jak ji přijme? A jak s tím vším souvisí otec, který rezignoval na svou vědeckou hodnost a začal pátrat po skrytých portálech a Nibelunzích?

Sdílet 0

Nakladatel
King Cool
Vydání
1
isbn
978-80-7585-562-6
Počet stran
376
datum vydání
3.03.2020
ean
9788075855626
Vazba
Knihy - vázané
jazyk
čeština
  • Daniela Schmidtová Daniela Schmidtová

    Jakmile jsem přestala být ve střehu, najednou se na mě z knihy začala valit jedna strašidelnost za druhou. Znovu se mi tedy potvrdilo, že soudit knihu podle obalu je nesmysl a podle prvních několika kapitol naprostá naivita. Příběh ovšem kromě mrazivých scén obsahuje i romantickou, řekla bych přímo osudovou, zápletku a kromě toho také několik zajímavých vědeckých poznatků, které jsou napsány tak, že jsou srozumitelné i pro ty z nás, kterým fyzika a ostatní vědy nikdy nebyly úplně blízké.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.4 z 5 18 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 3 z 5 hvězdiček Veronika Drdová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Čtivé young adult fantasy, sympatické postavy i zajímavý námět. Prolínání světa magie, fantasie a vědy. Autorka docela často začínala kapitolu právě nějakou vědeckou teorií či faktem (asi trochu výchovné pro čtenáře). Ale potenciál knihy nebyl úplně využitý a tentokrát ve svých třiceti jsem se cítila, že kniha opravdu není pro mě. Děj byl dost předvídatelný a konec trochu nedořešený. Prospělo by zkrátit začátek knihy a rozvézt konec.

    Kniha, King Cool, 2020, 9788075855626

  • 3 z 5 hvězdiček Klára 95 registrovaný uživatel

    Knížka docela čtivá, až na ten "dvojí" překlad, který mě štval celou dobu a bohužel mi trochu kazil celkový dojem (za což samozřejmě autorka nemůže). Do půlky knihy čteme o stěžejním ptákovi jako o krkavci. Blik, a je z něj najednou havran. Jasně, s překladem slova Raven si láme hlavu dost jazykovědců, ale v téhle knize to mohl překladatel sjednotit. Obecně - není to kniha, u které bych si řekla, že si jí ráda přečtu někdy znova, ale zároveň ji ani nezavrhuji.

    Kniha, King Cool, 2020, 9788075855626

  • 1 z 5 hvězdiček Tereza Korejsova registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Začalo to dobře..ale asi jsem očekávala víc..nesedělo mi tam spojení vědy,historie s tajemnem .. nějak to dohromady nepasovalo.. Pro mě byla zklamáním

    Kniha, King Cool, 2020, 9788075855626

  • 3 z 5 hvězdiček Jana Škutková registrovaný uživatel

    Kniha má zajímavý námět, je čtivá. ALE možná jsem čekala víc, postavy jsou pro mou představivost méně vykresleny než bych potřebovala, dějově by knize stačila poloviční velikost. Rozhodně to není horor což mě mrzelo.

    Kniha, King Cool, 2020, 9788075855626

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda