0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
The ultimate reference on cooking with chocolate from Ferrandi, the Parisian school of culinary arts that Le Monde dubbed the "Harvard of gastronomy."This book--a complete chocolate course for the home chef from the world-renowned professional culinary school Ferrandi Paris--presents comprehensive techniques for working with chocolate, from… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
How to Eat Chocolate
-
Meat, Poultry & Game
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
The Silver Spoon
-
Novinka The Official Harry Potter Baking Book
-
Sobremesa
-
Crumbs
-
Crarter's Kitchen
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Dinner
-
Paradiso
-
Sweet
-
Novinka Vietnam
-
Italy by Ingredient
-
Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
Ottolenghi FLAVOUR
-
At My Italian Table
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Jamie Oliver´S Christmas Cookbook
-
Gino's Air Fryer Cookbook
-
The Glucose Goddess Method
-
Italian American Forever
The ultimate reference on cooking with chocolate from Ferrandi, the Parisian school of culinary arts that Le Monde dubbed the "Harvard of gastronomy."This book--a complete chocolate course for the home chef from the world-renowned professional culinary school Ferrandi Paris--presents comprehensive techniques for working with chocolate, from tempering and decorative flourishes to recipes such as the Opéra pastry or molten chocolate cake.From rich chocolate ganache to melt-in-your mouth truffles, this book leads aspiring bakers through every step--from basic to special-occasion skills. Starting with advice on how to equip your kitchen, plus essential techniques, fillings, and decorations, the book covers everything from quick desserts to holiday specialties and from frozen ice creams and sorbets to candies.Ferrandi''s experienced teaching team of master chefs adapted their recipes for the home cook. This fully illustrated intensive course in the art of baking with chocolate provides all of the fundamental techniques and recipes that are the building blocks of the illustrious French chocolate tradition, explained step-by-step in text and images. Practical information is presented in tables, diagrams, and sidebars for handy reference. Easy-to-follow recipes are graded for level of difficulty, allowing readers to develop their skills over time. This extensive reference provides everything an amateur home chef or experienced professional needs to master chocolate recipes for all occasions.
- Nakladatel
- Editions Flammarion
- Rozměr
- 216 x 287 x 31
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 304
- Hmotnost
- 1712 g
- isbn
- 978-2-08-020406-6
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 10.10.2019
- ean
- 9782080204066
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE