Ztracená sezona E-kniha

Ztracená sezona E-kniha

Součástí série: Sběratel 4. díl z 4

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Osmiletá Brooklyn Mercerová zmizela. Ačkoli jsou agenti FBI Eliza Sterlingová a Brandon Eddison zvyklí na takové případy, tenhle je skutečně rozhodí. Únos se totiž stal na výročí zmizení Eddisonovy vlastní mladší sestry, k němuž došlo před lety. Zneklidňující je také podobnost zmizelé dívky s Elizou – mohly by skoro být matka s dcerou. Eliza je… Přejít na celý popis

Nikki Erlick: Život na míru Jak dlouho tady ještě budu...? Dobře víme, že jsme smrtelní. Chtěli bychom ale vědět kdy „to“ přesně přijde? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Osmiletá Brooklyn Mercerová zmizela. Ačkoli jsou agenti FBI Eliza Sterlingová a Brandon Eddison zvyklí na takové případy, tenhle je skutečně rozhodí. Únos se totiž stal na výročí zmizení Eddisonovy vlastní mladší sestry, k němuž došlo před lety. Zneklidňující je také podobnost zmizelé dívky s Elizou – mohly by skoro být matka s dcerou. Eliza je odhodlána vyřešit tento případ za každou cenu, ale čím víc se do něj noří, tím víc ji děsí to, co vychází najevo. Po celé zemi totiž mizely dívky podobné Brooklyn už několik desítek let… Má ještě děvčátko naději na záchranu? Čtvrtý díl oblíbené série Sběratel začíná velkým závodem s časem!

Sdílet 0

série
Sběratel 4. díl z 4
Další ze série
1. Sběratel motýlů
2. Májové růže
3. Letní děti
4. Ztracená sezona
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Světové detektivky
Témata
FBI
Nakladatel
XYZ
jazyk
čeština
Počet stran
376
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Vilma registrovaný uživatel

    Já bych na začátku ocenila malý seznam postav s krátkým vysvětlením kdo je kdo. Jinak se kniha čte na jeden zátah a je po sběrateli motýlu další pecka aspoň pro mě.

    Kniha, XYZ, 2021, 9788075979148

  • 4 z 5 hvězdiček Paty registrovaný uživatel

    Po 2 letech konečně kniha od Dot vyšla a tím se zakončila série Sběratel. Jak všechny ostatní knihy, tak i tahle skvělé napsána a velmi čtivá. Konečně se dozvíme, jak to bylo s únosem Eddisonovi mladší sestry a dalších holčiček. Děj je vcelku jednoduchý, ale oproti předchozím knihám ke konci hodně dojemný. Mohu jen a jen doporučit.

    Kniha, XYZ, 2021, 9788075979148

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora