Ztracen na Hedvábné stezce E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Pojďte se společně s autorem ztratit ve vyprahlých pouštích nebo pod hřebeny vysokých hor a objevit starodávná města, která po staletí určovala chod dějin. Projeďte se mnou starodávnou karavanní trasu z Evropy do Číny, kterou ještě žádný Čech sám po zemi a na jeden zátah nezdolal.Kniha je plná dobrodružství, neuvěřitelných příběhů, dobrosrdečných… Přejít na celý popis

Emily McIntire: Zjizveni Scar jako utlačovaný bratr, Mufasa jako neschopný vládce, Sarabi jako mladá bojovnice prahnoucí po pomstě. Pociťte pod kůží jizvy postav temného románu inspirovaného Lvím králem. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Pojďte se společně s autorem ztratit ve vyprahlých pouštích nebo pod hřebeny vysokých hor a objevit starodávná města, která po staletí určovala chod dějin. Projeďte se mnou starodávnou karavanní trasu z Evropy do Číny, kterou ještě žádný Čech sám po zemi a na jeden zátah nezdolal.

Kniha je plná dobrodružství, neuvěřitelných příběhů, dobrosrdečných lidí, ale i nebezpečí. Na 576 stranách vyprávím příběh, který může zažít každý z nás, pokud se rozhodne ze dne na den změnit svůj život a vydat se do neznáma. Společně projedeme Turecko, Írán, Arménii, Gruzii, Abcházii, Ázerbajdžán, Turkmenistán, Uzbekistán, Kyrgyzstán, Kazachstán, Tádžikistán a putování zakončíme v Číně.

V knize naleznete spoustu informací o jednotlivých místech, historii, poznáme společně nejrůznější etnika a jejich zvyky. Kniha je doplněna téměř padesáti ilustracemi a více než sto dvaceti autentickými fotografiemi.

Sdílet 0

Nakladatel
Backstage Books
jazyk
čeština
Počet stran
574
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Aleas registrovaný uživatel

    Jeden z nejkrásnějších cestopis, který popisuje pěší cestu Martina Půlpána po zemích, kam bych se předtím nikdy nepodíval. Děkuji, že mohu cestovat do tak vzdálených zemí. Chci pokračování.

    E-kniha, Backstage Books, 2021,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 299 Kč Nápověda