Zpětný ráz

Autor Peter May

E-kniha

Zpětný ráz E-kniha

Autor Peter May

Součástí série: Akta Enzo 5. díl z 7

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Pátý díl kriminální série Akta Enzo. Proslýchá se, že přednímu francouzskému šéfkuchaři Marcu Frayssovi hrozí ztráta jedné ze tří prestižních michelinských hvězd, proto Fraysse svolá novináře z celého světa, aby učinil šokující prohlášení. Po příjezdu do odlehlé restaurace na vulkanické náhorní plošině ve střední Francii je však přivítá zpráva,… Přejít na celý popis

Lynn Painter: Lepší než ve filmu Beznadějná romantička Liz je ochotná udělat cokoliv, aby získala svého vysněného prince na bílém koni. I kdyby to znamenalo spřátelit se s Wesem, klukem ze sousedství, který jí už od dětství dokazuje, že je prvotřídní osinou v zadku.. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Pátý díl kriminální série Akta Enzo.

Proslýchá se, že přednímu francouzskému šéfkuchaři Marcu Frayssovi hrozí ztráta jedné ze tří prestižních michelinských hvězd, proto Fraysse svolá novináře z celého světa, aby učinil šokující prohlášení. Po příjezdu do odlehlé restaurace na vulkanické náhorní plošině ve střední Francii je však přivítá zpráva, že kulinářský génius byl zavražděn a své poselství už nikomu nepředá.

Sedm let po jeho smrti zůstává totožnost vraha stále záhadou. Enzo Macleod se pouští do svého pátého případu a při rozkrývání složité pavučiny vztahů, jež geniálního kuchaře s nešťastnou povahou obklopovala, nachází podivné paralely s vlastním životem, které otevírají staré rány z minulosti.

----

Autor čtenáře naláká několika zápletkami, dodá jim pocit falešného bezpečí a nakonec jim podtrhne koberec pod nohama. Ten, kdo má v oblibě záhady s galskou příchutí, jistě po této knížce s radostí sáhne.
- Library Journal

Mezi nejlepší pasáže patří patrně ty, v nichž Enzo ochutnává jídlo a pití. Je totiž labužník a tyto scény dokazují, že i sám autor rád jí a jídlu rozumí. Z některých detailních popisů se mi až sbíhaly sliny. Každý, kdo má v oblibě dobré jídlo a tajemství, přijde této knize na chuť.
- Sussy Puggioli, profesorka literatury


Kulinářské výšiny, lidské hloubky a překvapivá romantická zápletka — to vše čeká na Enza Macleoda v odlehlé oblasti Francouzského středohoří.

- Publishers Weekly

Sdílet 0

série
Akta Enzo 5. díl z 7
Další ze série
3. Černé světlo
4. Entomologův odkaz
5. Zpětný ráz
6. Nezvratné alibi
7. Noční brána
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Světové detektivky
Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
303
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Václav Nikl registrovaný uživatel

    Výborná kniha, zápletka a reálný popis krajiny. Jako vždy skvělé od Petera Maye.

    Kniha, Host, 2018, 9788075776273

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 160 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora