Zloděj stínů E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Kdo je Duch ze St. Giles – tajemný muž oblečený do kostýmu a masky Harlekýna, který pomáhá chudým a bezmocným a který i v současné nelehké situaci pátrá v chudinské čtvrti St. Giles po nelegální šicí dílně, v níž na práci zneužívají malá děvčata? To se snaží zjistit nejen královští dragouni a mladí šlechtici, kteří ho pronásledují jako domnělého… Přejít na celý popis

Sexuální výchova na 120 % Sex a vše o něm v nové manga sérii. Přečtení zvýší vaši empatii na 120 %! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kdo je Duch ze St. Giles – tajemný muž oblečený do kostýmu a masky Harlekýna, který pomáhá chudým a bezmocným a který i v současné nelehké situaci pátrá v chudinské čtvrti St. Giles po nelegální šicí dílně, v níž na práci zneužívají malá děvčata?

To se snaží zjistit nejen královští dragouni a mladí šlechtici, kteří ho pronásledují jako domnělého vraha aristokrata Frasera-Burnsbyho, ale také lady Isabel Beckinhallová, jedna z dam, jež vytvořily syndikát na podporu sirotčince v Maiden Lane, a které se podařilo zachránit zraněného Ducha před rozvášněným davem. Než však stačí zjistit, kdo se za Ducha vydává, tajemný muž opět mizí...

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
360
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Čtvrtý díl ze série. Časově tento díl navazuje bezprostředně na předchozí díl. Jen se přesouváme k jiné hlavní postavě. Hned na první stránce si říkáte, jestli to nový hlavní hrdina vůbec přežije (jasně že musí) a s napětím očekáváte, co se stane a takhle to jedním dechem dočtete až do konce. Momentálně mám přečteno 10 dílů (z 12 + bonusy, pouze 5 přeloženo) a působí to na mě dojmem, že autorka musela mít všechny díly tak nějak rozmyšleny předem, protože se jednotlivé postavy a scény různých dílů navzájem propojují a skládáte si čím dál komplexnější obrázek. Rozhodně to není tak, že by si řekla, o kom pak ještě napíšu. V každém díle se vlastně už dopředu čtenář připravuje na setkání s dalšími osobami. I když se vše odehrává ve stejné lokalitě, je každý příběh originál, ani romantické nebo erotické scény se neopakují a nenudí. Dala bych 4.5 hvězdičky, pokud by to šlo.

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026918042

  • 4 z 5 hvězdiček Hatshepsut registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Moc krásná série. Nedá se říct, že by některý díl byl slabší nebo horší. Každý vypráví svůj příběh, který se točí převážně kolem sirotčince v chudé nebezpečné londýnské čtvrti St. Giles. Hlavní postavou tohoto vyprávění je Winter, nezkušený mladý muž, který si odpírá lásku a vášeň, aby se plně mohl věnovat záchraně osiřelých dětí z ulic a poté je vychovávat a pečovat o ně v sirotčinci, kde je ředitelem. Poté co se seznámí s dráždivou vdovou Isobell, váhá, zda mu v životě něco nechybí. Hodně netypické pojetí historického románku, přesto velmi zdařile zpracované. Na začátku každé kapitoly je krátké vyprávění pohádky či legendy, které plyne souběžně s příběhem a končí vždy krásnou pointou.

    E-kniha, Baronet, 2022,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora