Zemři dvakrát

Autor Andrew Grant

E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Zrádce by si zasloužil víc než jednu smrt Ve svém debutu Odplata představil Andrew Grant čtenářům britského agenta Davida Trevellyana. V drsném, akcí nabitém thrilleru Zemři dvakrát se s Trevellyanem setkáváme podruhé. Ani tentokrát nemá snadný úkol – musí zachránit životy tisíců nevinných lidí. Agenta Davida Trevellyana, který se chystá po své… Přejít na celý popis

Sophie Lark: Unesená dědička Mafiánská rodina Griffinových mu zabila otce. Aby se pomstil, unesl a drží v zajetí jejich dceru –⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ baletku Nessu. Ale tak jako Zvíře ze slavné pohádky podléhá Mikolaj kouzlu Krásky, své malé baletky, která teď tančí jen pro něj... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Zrádce by si zasloužil víc než jednu smrt

Ve svém debutu Odplata představil Andrew Grant čtenářům britského agenta Davida Trevellyana. V drsném, akcí nabitém thrilleru Zemři dvakrát se s Trevellyanem setkáváme podruhé. Ani tentokrát nemá snadný úkol – musí zachránit životy tisíců nevinných lidí.

Agenta Davida Trevellyana, který se chystá po své první misi opustit New York, povolají na britský konzulát v Chicagu. Do téže kanceláře, kde byl jeho nový nadřízený před pouhým týdnem napaden a postřelen kolegou ze zpravodajské služby Královského námořnictva, který sešel ze správné cesty.

Trevellyan, pověřený úkolem zrádce najít a překazit jeho nebezpečné plány, brzy zjistí, že jedinou naději na záchranu nevinných životů nepředstavuje oficiální systém, ale jen jeho vlastní instinkty a schopnosti. Důvěra je iluze – a důvěra v nesprávnou osobu může stát člověka život.

Dílo Andrewa Granta bývá srovnáváno s romány jeho bratra Leeho Childa či Roberta Ludluma. Ve své trevellyanovské sérii Grant razí pozoruhodně vyzrálým způsobem novou cestu akčnímu thrilleru a snaží se dál posouvat jeho hranice.

Britský spisovatel Andrew Grant (*1968) je mladší bratr Jima Granta, jenž se pod pseudonymem Lee Child proslavil jako autor thrillerů. Po studiích dramatické tvorby a angličtiny na Sheffieldské univerzitě založil Andrew vlastní divadelní společnost. Přestože s ní měl úspěch, z finančních důvodů se stal na patnáct let zaměstnancem telekomunikační společnosti a poté se rozhodl stát spisovatelem z povolání.

Napsal trojici thrillerů, jejichž hlavním hrdinou je David Trevellyan, agent zpravodajské služby britského Královského námořnictva – po Odplatě a Zemři dvakrát ji uzavírá More Harm Than Good. Po samostatném románu Run zahájil autor v roce 2015 knihou False Positive novou řadu s detektivem Cooperem Devereauxem. Její druhý svazek False Friend vyšel letos v lednu. Andrew Grant žije se svou manželkou, spisovatelkou Tashou Alexanderovou, střídavě v Sheffieldu a Chicagu.

Více o autorovi a jeho knihách na www.andrewgrantbooks.com

Sdílet 0

série
David Trevellyan 2. díl z 2
Další ze série
1. Odplata
2. Zemři dvakrát
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Světové detektivky
Nakladatel
BB art
jazyk
čeština
Počet stran
235
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda