Zbytečná oběť

Autor D. M. Pulley

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

195 Kč s DPH
Běžně 279 Kč Nápověda Jsme transparentní Nejnižší cena před akcí: 279 Kč

Nepřehlédněte! Tento produkt je zařazen do Akce BLACK FRIDAY. Thrillery, detektivky a horory

KAŽDÉ MĚSTO MÁ SVÉ MONSTRUM V roce 1938 se město Cleveland musí vypořádat nejen s vrcholící Velkou hospodářskou krizí, ale i s řáděním neznámého šílence, který si oběti vybírá v zapadlých uličkách mezi tuláky a bezdomovci. Prostitutka Ethel Hardingová hledá ochranu před brutálním vrahem v sídle náboženské misie – záhy však zjistí,… Přejít na celý popis

Emily McIntire: Zjizveni Scar jako utlačovaný bratr, Mufasa jako neschopný vládce, Sarabi jako mladá bojovnice prahnoucí po pomstě. Pociťte pod kůží jizvy postav temného románu inspirovaného Lvím králem. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

KAŽDÉ MĚSTO MÁ SVÉ MONSTRUM

V roce 1938 se město Cleveland musí vypořádat nejen s vrcholící Velkou hospodářskou krizí, ale i s řáděním neznámého šílence, který si oběti vybírá v zapadlých uličkách mezi tuláky a bezdomovci. Prostitutka Ethel Hardingová hledá ochranu před brutálním vrahem v sídle náboženské misie – záhy však zjistí, že mravokárné tváře jejích členů skrývají ta nejtemnější tajemství.

O šedesát let později nachází policie v lese rozřezané tělo Alfreda Wileyho. Ještě než jeho dcera Kris stihne identifikovat ostatky, začnou na povrch vyplouvat fakta, o nichž jí otec nikdy neřekl – záhadný soukromý detektiv, který ho sledoval; webová stránka věnovaná nevyřešeným „torzovým“ vraždám; chybějící záznamy v archivu; ukradené knihy a opuštěná továrna, v níž se sbíhají nitky všech zločinů. Čím více se Kris dozvídá o otcově posedlosti Torzovým vrahem, tím si je jistější, že s ním jeho smrt souvisí – a tím hlouběji proniká do děsivé minulosti Clevelandu.

Ethel i Kris, každá ve své době, se snaží odhalit pravdu skrývající se v pozadí hrůzných činů zdejšího nejproslulejšího sériového vraha – a oběma přitom hrozí smrt.

______

Strhující temný krimi thriller napsaný na motivy skutečných událostí.

Sdílet 0

Nakladatel
Mystery Press
jazyk
čeština
Počet stran
432
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Nejnižší prodejní cena 30 dní před začátkem akce: 279 Kč Nápověda