Zákon o lékařských povoláních (č. 95/2004 Sb.). Praktický komentář

Autor autorů

E-kniha

Zákon o lékařských povoláních (č. 95/2004 Sb.). Praktický komentář E-kniha

Autor autorů

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Publikace nabízí výklad zákona č. 95/2004 Sb., tzv. zákona o lékařských povoláních, který upravuje podmínky získávání odborné způsobilosti k výkonu zdravotnického povolání lékaře, zubního lékaře a farmaceuta v České republice, celoživotní vzdělávání lékaře, zubního lékaře a farmaceuta a uznávání způsobilosti k výkonu zdravotnického povolání lékaře… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Publikace nabízí výklad zákona č. 95/2004 Sb., tzv. zákona o lékařských povoláních, který upravuje podmínky získávání odborné způsobilosti k výkonu zdravotnického povolání lékaře, zubního lékaře a farmaceuta v České republice, celoživotní vzdělávání lékaře, zubního lékaře a farmaceuta a uznávání způsobilosti k výkonu zdravotnického povolání lékaře, zubního lékaře a farmaceuta.

Snahou autorů komentáře bylo poskytnout srozumitelný výklad tohoto předpisu, nabídnout odpovědi na praxí kladené otázky a též ve výkladu zprostředkovat závěry, k nimž v průběhu času dospěla odborná a justiční praxe. Komentář zároveň upozorňuje na souvislosti s dalšími zákony a jinými právními předpisy, a to včetně předpisů unijních, se kterými je komentovaný zákon velmi úzce provázán.

Tuto publikaci uvítají nejen právníci, ale i lékaři, zubní lékaři či farmaceuti, případně i zájemci o danou problematiku. Znát postupy vedoucí k získávání a uznávání odborné způsobilosti je neméně důležité také pro zaměstnavatele z řad poskytovatelů zdravotních služeb, případně pro ty poskytovatele, kteří rovněž plní roli akreditovaných pracovišť. Předkládaný komentář má však sloužit i jako pomůcka pro lékaře a farmaceuty, kteří získali odbornou způsobilost k výkonu povolání v jiném členském státě Evropské unie s cílem napomoci orientaci v právním předpisu, který je klíčem k dalšímu profesnímu uplatnění v oboru.

Sdílet 0

Nakladatel
Wolters Kluwer
jazyk
čeština
Počet stran
264
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 555 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora