Zákon o dani z nemovitých věcí č. 338/1992 Sb., 2. vydání, Komentář E-kniha

Zákon o dani z nemovitých věcí č. 338/1992 Sb., 2. vydání, Komentář E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Protože celá oblast daně z nemovitých věcí prochází nepřetržitým vývojem, připravili si naši autoři aktualizované vydání komentáře zákona o dani z nemovitých věcí s účinností k 1. 8. 2022. Jelikož nadále dochází k výkladovým posunům nejednoznačných zákonných ustanovení, proto tato aktualizace publikace původního komentáře poukazuje právě na dané… Přejít na celý popis

Vlastimil Vondruška: Smrt šumavského poustevníka Oldřich z Chlumu musí vypátrat kdo zabil muže se svatou pověstí, který nic nevlastnil a nikomu nevadil? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Protože celá oblast daně z nemovitých věcí prochází nepřetržitým vývojem, připravili si naši autoři aktualizované vydání komentáře zákona o dani z nemovitých věcí s účinností k 1. 8. 2022. Jelikož nadále dochází k výkladovým posunům nejednoznačných zákonných ustanovení, proto tato aktualizace publikace původního komentáře poukazuje právě na dané legislativní změny a jejich případné upřesňující výklady.

Komentář se neomezuje na pouhý popis zákonných ustanovení, ale obsahuje i praktické zkušenosti – lepší, přesnější a dostupnější evidenci nemovitých věcí včetně její konkrétní využití, která se promítají do korektního stanovení výše daňové povinnosti poplatníků.

Kniha si klade za cíl upozornit daňové poradce, ale především i širší odbornou veřejnost nejen na legislativní změny, kterými jsou například stanovení a použití místních koeficientů a posouzení pozemků ve vztahu k dani z pozemků dle jejich formální evidence v katastru nemovitostí, ale i na vývoj a nové výkladové posuny zejména v oblasti možné aplikace zákonných ustanovení ve vazbě na aplikaci osvobození od daně.

Sdílet 0

Nakladatel
Wolters Kluwer
jazyk
čeština
Počet stran
140
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 485 Kč Nápověda
Další knihy autora