Záhada panství Bainbridge E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Když se mladá vdova Elsie přestěhuje na venkovské sídlo svého zesnulého manžela Ruperta Bainbridge, čeká ji kromě chladného přijetí od služebných a nekonečných hodin osamění i temné překvapení. V podkroví nalezne zvláštní dřevěné figuríny zvané tiší společníci. Brzy se v domě začnou dít prazvláštní věci – netrvá dlouho a řada nešťastných a… Přejít na celý popis

Sarah Rivens: Zajatkyně Nezahrávej si s ďáblem a nedělej věci, kterých budeš litovat. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Když se mladá vdova Elsie přestěhuje na venkovské sídlo svého zesnulého manžela Ruperta Bainbridge, čeká ji kromě chladného přijetí od služebných a nekonečných hodin osamění i temné překvapení. V podkroví nalezne zvláštní dřevěné figuríny zvané tiší společníci. Brzy se v domě začnou dít prazvláštní věci – netrvá dlouho a řada nešťastných a nevysvětlitelných nehod začne Elsie přerůstat přes hlavu. Elsie se tak potýká nejen s duchy své minulosti, ale i se silami, nad kterými pomalu ale jistě ztrácí kontrolu. Když při strašlivém požáru skončí zmrzačená v ústavu pro duševně choré, má konečně možnost vyprávět svůj příběh – nic jiného jí ani nezbývá: buď pravda, nebo šibenice. Postupně chápavému doktorovi Shepherdovi odkrývá svůj příběh, ve kterém se prolíná lidské zlo s běsy dávné minulosti. Uvěří doktor jejímu příběhu a uchrání ji od oprátky?

Sdílet 0

Nakladatel
Moba
jazyk
čeština
Počet stran
360
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Sasi Uživatel aplikace KDčko Zakoupil produkt

    Tak tahle kniha je opravdu strašidelná. Napětí a strach pozvolna narůstají. Jednu hvězdičku dolů za chybějící vysvětlení "jak" v úplném závěru. Ale za přečtení určitě stojí.

    Kniha, Moba, 2021, 9788027900381

  • 2 z 5 hvězdiček Veronika Bláhová registrovaný uživatel

    Prolínání časových událostí a jemnost tajemna mě udržovalo v dobré náladě a však závěrečné rozuzlení a konec mě zklamal. Neměla jsem z toho ten správný pocit, spíše žádný ( jen jsem pokývala hlavou a zaklidila knihu zpět do knihovny )

    Kniha, Moba, 2021, 9788027900381

  • 4 z 5 hvězdiček Zuzana Bártová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha se cetla dobre, zajimavy pribeh, jen konec mi prisel takovy nedovysvetleny a neuzavreny.

    Kniha, Moba, 2021, 9788027900381

  • 4 z 5 hvězdiček Katarína Kežmarky registrovaný uživatel

    Veľmi dobrý duchársky horor z môjho obľúbeného obdobia vo veľkom sídle. To milujem. Niektoré pasáže sa mi zdali síce zdĺhavé, ale niektoré boli veľmi napínavé, s napätím som očakávala čo sa stane a musela som stále čítať ďalej. Námet výborný a som veľmi spokojná so záverom.

    Kniha, Moba, 2021, 9788027900381

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 239 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora