Začni vydělávat na tom, co tě baví E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

CHCETE SE OSVOBODIT OD KAŽDODENNÍ RUTINY, ALE NEVÍTE, KDE ZAČÍT?   Je načase to změnit!   Uznávaný autor a podnikatel John Williams vám za pouhých 30 dnů pomůže uskutečnit váš nápad a začít se jím živit – a to i v případě, že jste na nic skvělého doposud nepřišli! Stačí, když se budete svému nápadu věnovat jen 20 minut denně,… Přejít na celý popis

Robert Galbraith: Černočerné srdce Robin Ellacottová a Cormoran Strike se pouštějí do pátrání… a brzy objeví zcela nové podoby zla. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

CHCETE SE OSVOBODIT OD KAŽDODENNÍ RUTINY, ALE NEVÍTE, KDE ZAČÍT?
 
Je načase to změnit!
 
Uznávaný autor a podnikatel John Williams vám za pouhých 30 dnů pomůže uskutečnit váš nápad a začít se jím živit – a to i v případě, že jste na nic skvělého doposud nepřišli! Stačí, když se budete svému nápadu věnovat jen 20 minut denně, a nemusíte opouštět ani své zaměstnání.
 
To, co se v knize dozvíte, je v přímém rozporu s běžnými představami o tom, jak přijít na vynikající myšlenku a vytvořit z ní úspěšný byznys. Autor využívá nejaktuálnější myšlenkové trendy v dynamicky se rozvíjejících společnostech, jako jsou Facebook, Google, Zappos, Dropbox nebo Toyota.
 
Objevíte:
  3 kroky, jak jednoduše a rychle přijít na nápad, pro který se nadchnete, 11 způsobů, jak si jakýmkoliv nápadem začít vydělávat peníze, jak postupovat bez velkého týmu a s minimem investic, co okamžitě funguje na prokrastinaci, jak překonávat překážky a co dělat, když to opravdu nefunguje dobře, jak svůj projekt virálně rozšířit po síti, jak rychle vydělat spoustu peněz.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
256
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 297 Kč Nápověda
Další knihy autora