Wavesbury: Část první E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Máte už plné zuby hrdinů typu rozervaný chudý teenager zmítaný emocemi a hledající si své místo ve světě? Stýská se vám po hrdinech ze „staré školy“? Pak tu je tu Wavesbury! Muž, který už něco prožil, má zkušenosti, prostředky a vcelku jasnou představu o tom, kam patří. Žádný hrdina z lidu, rodem i vystupováním je to šlechtic a gentleman. K… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Máte už plné zuby hrdinů typu rozervaný chudý teenager zmítaný emocemi a hledající si své místo ve světě? Stýská se vám po hrdinech ze „staré školy“? Pak tu je tu Wavesbury! Muž, který už něco prožil, má zkušenosti, prostředky a vcelku jasnou představu o tom, kam patří. Žádný hrdina z lidu, rodem i vystupováním je to šlechtic a gentleman. K nepříteli na bitevním poli je nemilosrdný, ale mimo něj se snaží chovat podle svého nejlepšího svědomí.  On a jeho věrní přátelé se často ocitají v nebezpečných situacích, nejen ve Skotsku a v Anglii.

V prvním díle ještě chvíli zůstaneme v Anglii a Skotsku. Začíná druhá polovina 18. století. Pokus o znovunastolení Stuartovců na britský trůn selhal. Skotsko bylo poraženo. Wavesbury, jež bojoval na vítězné straně, se znovu vrací na pokořené území. Co jej čeká v zemi, kde jeho červený stejnokroj vzbuzuje pouze nenávist? 

Nepřátele však nemá jen ve Skotsku, ve chvíli, kdy má pocit, že své problémy vyřešil, je nucen opustit ostrovy, je vyslán na diplomatickou misi na severní pobřeží Afriky. Odplouvá spolu se svými věrnými. Jednání s emírem  Abdulem Hámidem el-Malekem se nečekaně změní v boj o přežití.

Sdílet 0

Nakladatel
Jonathan Livingston
jazyk
čeština
Počet stran
230
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Miroslav Michal registrovaný uživatel

    Vřele doporučuji všem, kteří si chtějí odpočinout od "moderní literatury" a přečíst si napínavé historické příběhy spojené hlavním hrdinou a jeho rodinou, psané ve stylu známých spisovatelů historických románů.

    E-kniha, Jonathan Livingston, 2019,

  • 5 z 5 hvězdiček Vít Kučera registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Dech beroucí dobrodružství se zajímavými charaktery a historickými popisy doby, ve které se odehrává.

    E-kniha, Jonathan Livingston, 2019,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora