Vždycky je to manžel E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

TŘI NEROZLUČNÉ PŘÍTELKYNĚ, JEDNO TAJEMSTVÍ… A VRAŽDA Kate, Aubrey a Jenny se seznámily na vysoké škole a brzy se z nich staly nerozlučné kamarádky, ačkoli byste jen těžko hledali tři odlišnější ženy. Kate byla krásná, divoká a bohatá. Aubrey pocházela z chudé neúplné rodiny a ze všeho nejvíc chtěla uniknout vlastní minulosti. A Jenny… Přejít na celý popis

Sarah Rivens: Zajatkyně Nezahrávej si s ďáblem a nedělej věci, kterých budeš litovat. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

TŘI NEROZLUČNÉ PŘÍTELKYNĚ, JEDNO TAJEMSTVÍ… A VRAŽDA

Kate, Aubrey a Jenny se seznámily na vysoké škole a brzy se z nich staly nerozlučné kamarádky, ačkoli byste jen těžko hledali tři odlišnější ženy.

Kate byla krásná, divoká a bohatá. Aubrey pocházela z chudé neúplné rodiny a ze všeho nejvíc chtěla uniknout vlastní minulosti. A Jenny byla nebojácná, ambiciózní a cílevědomá. Přesto se spřátelily a přísahaly si, že je nic nerozdělí.

O dvacet let později ale jedna z nich stojí na okraji mostu a někdo ji nutí, aby z něj skočila.

Jak se to mohlo stát?

Strhující román Michele Campbell sleduje historii jednoho neobvyklého přátelství, ve kterém se snoubí láska s nenávistí. Mohou takto intenzivní city vést až k vraždě? A budou všichni jako obvykle předpokládat, že za zločinem stojí manžel?

Sdílet 0

Nakladatel
Mystery Press
jazyk
čeština
Počet stran
384
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 10 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček MoniBed registrovaný uživatel

    Knihu jsem si koupila podle názvu a doporučení na obalu obou spisovatelek Shari Lapeny a B.A.Paris - od kterých jsem přečetla všechny knihy. Dobře jsem udělala. Kniha je čtivá - vtáhne vás do děje...tak jak v životě pojímá přátelství ze všech úhlů...vrstev...zvratů a nečekaného zjištění..postojů..propletenec nevěr a skutečností v mysli i na venek jiné po dlouhá léta. Knihu doporučuji musí se přečíst a odložit jen tak nejde...životní přátelství jdou hold někdy těžce složitá. Doporučuji! Kdo má rád zmíněné dvě spisovatelky najde se i v Michele Campbell.

    Kniha, Mystery Press, 2018, 9788075880802

  • 4 z 5 hvězdiček H. registrovaný uživatel

    Fajn knížka, stojí za přečtení.

    Kniha, Mystery Press, 2018, 9788075880802

  • 2 z 5 hvězdiček Klara registrovaný uživatel

    Bohužel, toto nebylo pro mě. Začátek mě opravdu bavil, ale jakmile se kniha dostala do poloviny přešlo mě to. Něco mi v příběhu chybělo a všechny hlavní hrdinky mi strašně lezly na nervy. Konec mi přišel navíc trošku odfláknutý, chtělo by to víc propracovat.

    Kniha, Mystery Press, 2018, 9788075880802

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Kniha, která mě opravdu zaujala. Konec byl sice trochu až moc překombinovaný, ale četla se opravdu dobře.

    Kniha, Mystery Press, 2018, 9788075880802

  • 5 z 5 hvězdiček ZUZKA registrovaný uživatel

    Tři růžičky - to jsou tři kamarádky - Kate, Aubrey a Jenny. Potkávají se na univerzitě, stanou se nejlepší přítelkyně, pak je osud rozdělí a za dvacet let se potkávají znovu. A pak se něco stane. Stará tajemství a křivdy vyplouvají na povrch a nikdo již není tím čím býval v mládí. Dobrý psychologický román s nečekaným rozuzlením. A když ne manžel, tak kdo to může být ? Vždycky je to manžel !!!!

    Kniha, Mystery Press, 2018, 9788075880802

  • 5 z 5 hvězdiček Michaela Váňová registrovaný uživatel

    Kniha naprosto parádní, poukázání na přátelství, lásky, závist. Od začátku čekáte na ten moment co se vlastně stalo a zároveň až do konce netušíte, jak vlastně to skončí... Kniha je čtivá a určitě napínavá.. =)

    Kniha, Mystery Press, 2018, 9788075880802

  • 4 z 5 hvězdiček Knihomolka Lila registrovaný uživatel

    Moc se mi líbila. Propletený příběh, chvilkama sice delší pasáže, které mě až tak nepřišly důležité, ale celkový dojem velmi dobrý

    Kniha, Mystery Press, 2018, 9788075880802

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda