Volání úplňku

Autor Arthur Keri

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Riley Jensonová, vzácný kříženec upíra a vlkodlaka, se snaží najít své místo ve světě. A pro ženu, jako je ona, to je nelehký úkol, zvláště když ji její práce – pro organizaci, která dohlíží na nadpřirozené rasy – postaví tváří v tvář těm nejvíc sexy mužům, jaké je možno si představit. Riley, v níž samotné převažuje vlk… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Riley Jensonová, vzácný kříženec upíra a vlkodlaka, se snaží najít své místo ve světě. A pro ženu, jako je ona, to je nelehký úkol, zvláště když ji její práce – pro organizaci, která dohlíží na nadpřirozené rasy – postaví tváří v tvář těm nejvíc sexy mužům, jaké je možno si představit. Riley, v níž samotné převažuje vlk nad upírem, je náchylná k měsíční horečce: období, kdy se jí zmocňuje nezvladatelná touha po muži. Ale když její bratr – dvojče – Rhoan padne do zajetí, Riley se musí soustředit – bez ohledu na to, že se na prahu jejího bytu objevil extrémně svůdný, zcela nahý a dezorientovaný upír, jenž hledá Rhoana. Nyní bude muset své touhy udržet na uzdě, pokud chce bratra najít. Protože ti, kteří Rhoana unesli, mají spadeno i na ni.

Sdílet 0

Nakladatel
Fantom Print
jazyk
čeština
Počet stran
224
datum vydání
1.01.2013

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 14 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 3 z 5 hvězdiček registrovaný uživatel

    Téma vlkodlaků a upírů mám ráda. Ale tato kniha nebyla úplně to pravé.

    Kniha, Fantom Print, 2013, 9788073982317

  • 4 z 5 hvězdiček Aríka registrovaný uživatel

    No...kniha byla čtivá i dík ich- formě, stránky mi opět ubíhaly pod rukama opravdu rychlostí světla. Ale, co mě vadilo, bylo, že hrdinka se vyspala s každým na potkání. Výběr jmen u postav je věc druhá: Misha- ihned si představím Mishu Collinse aka Castiela z SPN nebo Quinn- představila jsem si Kellina Quinna, zkrátka mě jména z knihy asociovaly z jiných knih nebo z reality. Hlavní hrdinka byla drsňačka, kterou bych nejraději propleskla. Určitě zajímavé sci-fi fantasy, ale já se vrátím ke svému oblíbenému čtivu.

    Kniha, Fantom Print, 2013, 9788073982317

  • 5 z 5 hvězdiček wnikisek registrovaný uživatel

    Námět o upírce a vlkodlačici v jednom se mi moc líbil. Bylo to pro mě něčím novým, než jsem doposud byla u obdobných fantasy knížek zvyklá. Nechyběly ani erotické pasáže, bez toho si ani knížky o upírech či vlkodlacích nedokážu ani představit.

    Kniha, Fantom Print, 2013, 9788073982317

  • 5 z 5 hvězdiček Ester Grobařová registrovaný uživatel

    Užila jsem si všechny prvky knihy. Někomu, kdo hledá napětí,vlkodlaky a trošku erotiky doporučuju.

    Kniha, Fantom Print, 2013, 9788073982317

  • 2 z 5 hvězdiček Ivona registrovaný uživatel

    Žánr urban fantasy vyhledávám, proto jsem si neodpustila ani tuhle knihu, ale ničím mě neoslovila. Do dalších dílů se nechystám.

    Kniha, Fantom Print, 2013, 9788073982317

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Skvělá kniha. Přečtena jedním dechem. Doporučuji celou sérii všem milovníkům upírů a vlkodlaků. Stojí za přečtení!

    Kniha, Fantom Print, 2013, 9788073982317

  • 3 z 5 hvězdiček Šárka registrovaný uživatel

    Čtení téhle knihy docela dobře odsýpá, ale v rámci žánru paranormálních fantasy romancí se dají najít i lépe napsané věci. Hrdinka mi úplně k srdci nepřirostla a po přečtení druhého dílu jsem sérii definitivně opustila.

    Kniha, Fantom Print, 2013, 9788073982317

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 139 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora