Venózní okluze sítnice E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Publikace komplexně a podrobně zpracovává problematiku venózních okluzí sítnice - druhého nejčastějšího vaskulárního onemocnění sítnice. Ve většině u nás dostupných učebnic je toto téma zpracováno zběžně, přestože v posledních letech dochází k významnému posunu zejména v léčbě tohoto onemocnění. V knize jsou podrobně popsány techniky laserové… Přejít na celý popis

Richard Chizmar: Hon na Bubáka Někdo ve městě vraždí dívky a zohavuje jejich těla, aby je pak nechal obyvatelům na odiv. Ovšem podezřelí ani stopy neexistují a zoufalství roste... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Publikace komplexně a podrobně zpracovává problematiku venózních okluzí sítnice - druhého nejčastějšího vaskulárního onemocnění sítnice. Ve většině u nás dostupných učebnic je toto téma zpracováno zběžně, přestože v posledních letech dochází k významnému posunu zejména v léčbě tohoto onemocnění. V knize jsou podrobně popsány techniky laserové fotokoagulace a přesný popis metodiky léčby těchto nemocných.
Kniha je vysoce odborná, je určena oftalmologům, kteří se připravují na atestaci, ale také praktickým očním lékařům a dále oftalmologům, kteří na specializovaných pracovištích tyto nemocné léčí. Barevná publikace je bohatě obrazově dokumentovaná (70 fotografií, 26 perokreseb, 16 tabulek).
Oční klinika Fakultní nemocnice a LFUP v Olomouci se jako jediné pracoviště v ČR dlouhodobě systematicky věnuje výzkumu a léčbě tohoto onemocnění.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
144
datum vydání
1.01.2011

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 424 Kč Nápověda