Ve svitu plynových lamp

Autor Price Steven

E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Hluboce působivý, strhující román o nekonečném pátrání, které utváří lidský život. William Pinkerton, syn nejproslulejšího amerického detektiva všech dob, má za sebou řadu úspěchů. Nyní se vydává do podsvětí viktoriánského Londýna v honbě za legendárním podvodníkem Edwardem Shadem, kterého se nepodařilo odhalit ani Williamovu otci. Je rozhodnutý… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Hluboce působivý, strhující román o nekonečném pátrání, které utváří lidský život.

William Pinkerton, syn nejproslulejšího amerického detektiva všech dob, má za sebou řadu úspěchů. Nyní se vydává do podsvětí viktoriánského Londýna v honbě za legendárním podvodníkem Edwardem Shadem, kterého se nepodařilo odhalit ani Williamovu otci. Je rozhodnutý tohoto zločince vypátrat stůj co stůj.

Adam Foole, gentleman bez minulosti, jednoho dne dostane dopis od své ztracené lásky Charlotte. Vypraví se ji hledat do Londýna, kde se dozvídá o jejím zlém osudu a také o tom, že byla ve spojení s mužem známým jako Shade.

Mezi oběma muži, slavným detektivem Pinkertonem a Foolem, který je zřejmě jediným klíčem k nalezení Edwarda Shadea, vznikne neobvyklé přátelství. Společně tedy vyrážejí na lov do londýnských stok, opiových doupat a spiritistických salonů a jsou odhodláni Shadea jednou provždy polapit.

 ----

Jako by Arthur Conan Doyle potkal Charlese Dickense a ten zase Williama Faulknera… Silný a extravagantní román s Londýnem v hlavní roli, brilantně vystavěný a plný melancholie.
- National Public Radio

Tento velkolepý příběh nezapomenutelného Williama Pinkertona a Adama Foolea uvrhne čtenáře do zakouřeného viktoriánského Londýna se vší jeho špínou i pozlátkem.
- Jacqueline Bakerová, spisovatelka

Sdílet 0

Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
672
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Vladimír Vašek registrovaný uživatel

    Vynikající kniha, kde autor skvěle prolíná reálie Anglie 19. století a rodících se Spojených států amerických. Osudy slavné rodiny Pinkertonů jsou zde podány velmi uvěřitelně.

    Kniha, Host, 2018, 9788075771131

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda