Vánoční seznam E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Budou tyhle Vánoce nejlepší ze všech? Romantický příběh v duchu filmu Prázdniny Američanka Elle je influencerka, sociální sítě jsou její život. Protože touží prorazit, rozhodne se, že si na Vánoce vymění místo s dívkou, která ji už dlouho sleduje, a lajky nažene vánoční výzvou. Holly žije v malé anglické vesničce a Vánoce miluje nadevše. Ale když… Přejít na celý popis

Robert Bryndza: Anděl smrti Mrtvý politik i fotbalová hvězda, zmatená Metropolitní policie a stopy vedoucí k sexuální pracovnici. Nový Robert Brynzda je tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Budou tyhle Vánoce nejlepší ze všech? Romantický příběh v duchu filmu Prázdniny

Američanka Elle je influencerka, sociální sítě jsou její život. Protože touží prorazit, rozhodne se, že si na Vánoce vymění místo s dívkou, která ji už dlouho sleduje, a lajky nažene vánoční výzvou. Holly žije v malé anglické vesničce a Vánoce miluje nadevše. Ale když se její plány na dokonalé Vánoce se začnou rozsypávat jako perníčky, co v troubě strávily příliš dlouhou dobu, výlet do Ameriky se zdá jako ideální řešení. Podaří se jim oběma daleko od domova splnit si svá vánoční přání?

Sdílet 0

Nakladatel
CooBoo
jazyk
čeština
Počet stran
304
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.4 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 1 z 5 hvězdiček Michaela Janiková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Asi nejhorší kniha, co jsem v poslední době četla. Jazykové schopnosti autorky jsou velmi omezené. Chvíli jsem měla pocit, že knihu píše dítě školou povinné.

    Kniha, CooBoo, 2021, 9788076613485

  • 4 z 5 hvězdiček Lenka Šnebergerová registrovaný uživatel

    Celkové mě zaujala nejen obálka, ale i anotace. Dvě hlavní hrdinky Američanka Elle a Holly z malé anglické vesničky si pře štědrým dnem vymění místa, a zažijí Vánoční období jinde. Elle je influencerka a zapojí se do výzvy, kde musí sehnat určitý počet followerů. Jinak si bude muset zrušit svůj učet. Tak vymyslí vymění pobyt. Na který se jí ozve právě Holly žijící v malebné malé vesničce v Anglii. Holly je nadšená z toho že stráví tento čas v New Yorku. Miluje Vánoce a všechno s nimi spojené. Výzdobu, tradice a tak dále. Jediným trnem v oku je Ellin bratr, který tak nějak není nadšení vším tím okolo. Na druhé straně, Ellina snaha všechno dokumentovat není taky snadná. Má po ruce Holliny nejlepší kamarády. Což jí sice pomáhá, ale někdo jí celou dobu snaží házet klacky pod nohy. Kdo a proč to se postupně dozvídáme v závěru knihy.   Až na tu Ellinu honbu za sledujícím, mě příběh dost bavil. Menší výtku bych, ale měla. Tak nějak jsem během začátku a občas i dále v ději ztrácela pojem kdy vypráví která postava. Jelikož tu máme pohledy obou dívek, jež se střídají povětšinou po kapitolách. Mátlo mě to a někdy jsem byla dost zmatená, kdy, kdo má zrovna slovo. Dál by mohlo bát víc vyzvednuté romantické linky, jelikož jsem měla pocit jako by dost zapadávali. Což byla škoda. Krom těchto maličkostí jsem si čtení užila a rozhodně nasála konečně u tu správnou atmosféru Vánoc.

    Kniha, CooBoo, 2021, 9788076613485

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda