Magie havranů E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Obyvatelé království víl jsou nesmrtelní. Proměnit v prach se mohou jen v okamžiku, kdy by chtěli cokoli stvořit či vyrobit. Lidé ovládající jakékoli řemeslo se proto těší jejich velkému obdivu. Isobel je talentovaná malířka a nabídku portrétovat podzimního prince Havrana vnímá jako šanci na skvělou budoucnost. Udělá však strašlivou chybu – do očí… Přejít na celý popis

Natalie Haynes: Tisíc lodí Muži ve válce přicházeli o život. Ale ženy ztratili všechno ostatní. Natalie Haynes přináší příběh trójské války z pohledu žen. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Obyvatelé království víl jsou nesmrtelní. Proměnit v prach se mohou jen v okamžiku, kdy by chtěli cokoli stvořit či vyrobit. Lidé ovládající jakékoli řemeslo se proto těší jejich velkému obdivu. Isobel je talentovaná malířka a nabídku portrétovat podzimního prince Havrana vnímá jako šanci na skvělou budoucnost. Udělá však strašlivou chybu – do očí mu namaluje smrtelný smutek, slabost, která ho může stát život. Rozzuřený Havran odveze dívku do království víl, kde ji čeká soud. Po příjezdu se ale oba stanou terčem útoku a začnou být odkázáni jeden na druhého. Isobel má však v rukou mocnou zbraň. Její obrazy dokážou vyvolat city a emoce, což je hrozba, jaké vílí lid dosud nečelil. Použije dívka svoje umění v boji proti vílímu dvoru? Obstojí začínající láska mezi Havranem a Isobel ve světě, kde se za krásou skrývá zkaženost a cena za přežití může být děsivější než smrt samotná?

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Beletrie » Young Adult
Témata
HumbookAwards
Nakladatel
Fragment
jazyk
čeština
Počet stran
320
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.9 z 5 29 hodnocení čtenářů

11× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 2 z 5 hvězdiček Nikola Poláková registrovaný uživatel

    Knížka veliké zklamání. Od autorky mám velice ráda Kouzla rodu Thornů. Doufala jsem, že i tato kniha bude patřit mezi mé oblíbené, ale bohužel. Téma skvělý, ale za mě málo propracovaný. Děj začínal být zajímavý, až u studny, kdy také kniha pomalu končila.

    Kniha, Fragment, 2022, 9788025360071

  • 5 z 5 hvězdiček Janča - knizninadsenec registrovaný uživatel

    Nádherný příběh, který občas překvapí. Dobře se četl.

    Kniha, Fragment, 2022, 9788025360071

  • 2 z 5 hvězdiček Eva registrovaný uživatel

    Obálka je krásná, námět velmi zajímavý, ale to je za mě všechno. Potenciál který kniha měla se vůbec nevyplnil. Bylo tam určitě pár zajímavých nápadů, jako kozlí sestry hlavní postavy a pohled na zápornou stranu víly, ale jinak byl děj nezáživný, trochu napínavé to začalo být až u Studny a to je skoro závěr knihy. Největším zklamáním pro mě ale byl vývoj vztahu mezi hlavními postavami, šly, nic se mezi nimi nestalo a najednou se hrozně milovali. Závěr knihy jako v pohádce pro malé děti.

    Kniha, Fragment, 2022, 9788025360071

  • 2 z 5 hvězdiček Petra Dufková registrovaný uživatel

    Za mě kniha ne…. Spousty věcí nedořešených a nevysvětlených, po přečtení jsem měla z knihy zvláštní a divné pocity. Ta druhá ⭐️⭐️ je za originalitu a čtivost, stránky se četly rychle:)

    Kniha, Fragment, 2022, 9788025360071

  • 5 z 5 hvězdiček Nikola Halamová registrovaný uživatel

    Ze začátku jsem se trošku nudila, ale po příchodu Havrana se to celé otočilo a za dva večery jsem měla knihu přečtenou.

    Kniha, Fragment, 2022, 9788025360071

  • 3 z 5 hvězdiček Jana Škutková registrovaný uživatel

    Musím říct že jsem čekala víc. Nápad pěkný, je fajn vidět že víly nemusí být jen dobré kmotřičky s hůlkou, které Popelce změní dýni v kočár. Ale dej nic moc. Šly a šly.. až se zamilovali. Kniha se mi začala líbit od Jarního dvora, což byl skoro konec. Jinak jsem se v tom "lese" docela ztratila. Na to že je to autorčina 3 kniha, Thornové stále vedou.

    Kniha, Fragment, 2022, 9788025360071

  • 5 z 5 hvězdiček Markéta Svobodová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    perfektní :) jeden víkend a bylo po všem :)

    E-kniha, Fragment, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Marie registrovaný uživatel

    Včera jsem si knihu koupila a musím říct, že mě kniha úplně pohltila a ani jsem nemrkla a prvních 100 stránek přečtených téměř ihned. Zase trošku jiné fantasy, než jsem poslední dobou zvyklá číst. Vřele doporučuji

    Kniha, Fragment, 2022, 9788025360071

  • 4 z 5 hvězdiček Iva registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Na tuto knížku jsem se moc těšila. Další stand alone fantasy od Margaret Rogersonové to přece nemůže být špatné jsem si říkala. Příběh byl pěkný a čtivý. Nemůžu říct, že bych se u čtení nudila to vůbec ne. Ale nějak jsem tam nenašlo nějakou chemii mezi hlavními postavami což k takovým to knihám prostě patří. Zdálo se mi jakoby kus příběhu chybělo z ničeho nic se začali milovat. A ten konec jako bych četla pohádku pro malé děti a nakonec se stala královnou ve vílí říši. Za mě Kouzla rodu Thornů byli o dost lepší.

    Kniha, Fragment, 2022, 9788025360071

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora