Už žádné předstírání E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Molly Corriganová je zdravotní sestra z Chicaga, která zoufale potřebuje spolubydlící, ale zatím nemá v hledání štěstí. Podala si inzerát, že hledá dívku na podnájem, ale když už pomalu ztrácí naději, jakýmsi nedopatřením jí na dveře zaklepe přitažlivý muž jménem Declan Tate. Molly váhá, zda s ním má vůbec jednat, ale Declan si ji získá svým… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Molly Corriganová je zdravotní sestra z Chicaga, která zoufale potřebuje spolubydlící, ale zatím nemá v hledání štěstí. Podala si inzerát, že hledá dívku na podnájem, ale když už pomalu ztrácí naději, jakýmsi nedopatřením jí na dveře zaklepe přitažlivý muž jménem Declan Tate. Molly váhá, zda s ním má vůbec jednat, ale Declan si ji získá svým šarmem, humorem a vytrvalostí. Okamžitě si padnou do oka a vznikne mezi nimi přátelství. Zvlášť, když jeden druhému radí, jak přimět své vyvolené partnery, aby si jich všimli. Rozhodnou se předstírat, že jsou pár, aby v nich vyvolali žárlivost.

Když jim jejich plány začnou vycházet, jejich vztah se zkomplikuje – oba si uvědomí vzájemnou přitažlivost a pouto, které mezi nimi roste. Najednou mají všechno, co chtěli, ale nemohou přestat myslet jeden na druhého. Co mají dělat, když se předstírané city stanou až příliš skutečnými?

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
344
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 27 hodnocení čtenářů

13× 5 hvězdiček 11× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 3 z 5 hvězdiček Jitka Komendová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Moc mě mrzí, že dávám jen tři hvězdy, ale příběh mě až tak nenadchnul. Tvorbu Vi Keeland mám moc ráda, a asi jsem jen čekala něco jiného.

    E-kniha, Baronet, 2022,

  • 4 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Je pravda, jako v tomto příběhu, že poznáte to pravé až když o to přijdete. Bude na Vás, zda si to necháte protéct mezi prsty a nebo bojovat. V tomto případě oba zabojovali a přiznali si k sobě lásku. Na konci ukápla i slzička s mluvícím polštářkem. Taky bych jeden uvítala svého přítele, který v březnu odešel do nebe. Příběh byl neotřelý, chvílemi vtipný, prostě čtení na pohodu.

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026917892

  • 5 z 5 hvězdiček Hana Košová registrovaný uživatel

    Velmi zajímavá kniha, perfektně popsaný vztah dvou mladých lidí, kteří se přes kamarádství nakonec posunou k partnerskému vztahu, který je učiní šťastnými poté co překonají své obavy z možných komplikací, které by se mohly v budoucnu objevit. Doporučuji k přečtení.

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026917892

  • 3 z 5 hvězdiček MARTINA (b.reads) registrovaný uživatel

    +SPOILER "You know you're in love if every little thing you've ever been scared of suddenly doesn't seem half as terrifying as not spending the rest of your life with that person." *** Od Penelope Ward a Vi Keeland už jsem pár knih četla (většinou jejich samostatné knihy a asi jednu nebo dvě společné) a jejich tvorba se mi líbí. Sice jsou jejich konce (a nejenom to) předvídatelné, ale styl psaní mají super a hlavně se to rychle čte, což také způsobují krátké kapitoly (za ty dávám pokaždé plus :D!!).. Už žádné předstírání byla fajn kniha, která se četla rychle a dobře. Postavy tu byly v celku sympatické, jen mi dělal problém Will (naštěstí to nebyla TA hlavní postava!!). Byl mi hrozně nesympatický a vadilo mi jeho chování, i když se občas choval vážně hezky k Molly.. Molly mi hned sedla. Myslím si, že bych si taky třídila lentilky podle barev :D.. Sice mě občas štvala tím jejím rozhodováním mezi Willem a Declanem, ale jinak byla skvělá. Řeknu vám jedno… Declan je muž snů!! Vaří, je starostlivý, má skvělou rodinu a taky je sexy. Zbožňovala jsem ho od první kapitoly a zbožňuju ho i teď ;).. Líbilo se mi téma deprese, bipolární poruchy a ztráta blízkého člověka.. Jediný problém, který jsem tu měla byl ten průběh děje. Čekala jsem trochu něco jiného, více scén mezi Molly a Declanem. Navíc mě hrozně štvalo, že Declan pracovně odjel a Molly byla s Willem, což bylo pro mě strašně frustrující. Každopádně když byli zase spolu, tak bylo vše ok a já je zbožňovala.. Pro milovníky Ward a Keeland určitě doporučuju.. a pro romantické duše (jako jsem já) taky!! Trigger Warnings: deprese, bipolární porucha, ztráta blízké osoby

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026917892

  • 5 z 5 hvězdiček Monika registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knihu jsem přečetla během jednoho dne za mě super.

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026917892

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora