Únos ve vlaku Kalifornská kometa E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

ŽELEZNIČNÍ DOBRODRUŽSTVÍ MALÉHO DETEKTIVA HALA BECKA POKRAČUJE! |  Hal se po návratu ze své první cesty nemůže dočkat, až ho jeho strýc, novinář Nathaniel Bradshaw, vezme na další ze svých výprav. Tentokrát na ně čeká pouť z Chicaga do San Franciska.   Hal zjišťuje, že Amerika je něco úplně jiného než jeho rodná Anglie. Dokonce i… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

ŽELEZNIČNÍ DOBRODRUŽSTVÍ MALÉHO DETEKTIVA HALA BECKA POKRAČUJE! |

 Hal se po návratu ze své první cesty nemůže dočkat, až ho jeho strýc, novinář Nathaniel Bradshaw, vezme na další ze svých výprav. Tentokrát na ně čeká pouť z Chicaga do San Franciska.
 
Hal zjišťuje, že Amerika je něco úplně jiného než jeho rodná Anglie. Dokonce i jazyk je celý divný a zvláštně nesrozumitelný. Stýská se mu po domově a má pocit, že si v této obrovské zemi nikdy nezvykne.
 
Netrvá ale dlouho a ocitne se přímo uprostřed dalšího tajemného případu. Z vlaku zmizí jeho nová kamarádka, dcera miliardáře Augusta Rezy. Hal a jeho dva noví přátelé — sourozenci Mason a Hadley — doslova závodí s časem, aby dívku našli dřív, než Kalifornská kometa dorazí do cíle své cesty.

Sdílet 0

Nakladatel
Drobek
datum vydání
1.01.2021
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček ka.wa registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Pěkné detektivní dobrodružství, nejen pro děti. Všechny díly přečteny.

    E-kniha, Drobek, 2021,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora