Umění žít E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Prožít, či přežít? Tomio Okamura se v knize Umění žít zamýšlí nad tím, zda lze prožít opravdu šťastný a plnohodnotný život. Snaží se připomenout známé, ale námi zapomenuté hodnoty, které dělají lidský život smysluplným.Existuje spolehlivý recept na šťastný život? To je otázka, nad níž se zamýšlí filozofové i náboženští vůdci po celé dějiny lidstva… Přejít na celý popis

Michala Ries: Zadrž dech Nenávidí její pokřivený odraz. Mohl by milovat její skutečné já? Co se stane, když ji dožene minulost, před kterou chtěla utéct? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Prožít, či přežít? Tomio Okamura se v knize Umění žít zamýšlí nad tím, zda lze prožít opravdu šťastný a plnohodnotný život. Snaží se připomenout známé, ale námi zapomenuté hodnoty, které dělají lidský život smysluplným.

Existuje spolehlivý recept na šťastný život? To je otázka, nad níž se zamýšlí filozofové i náboženští vůdci po celé dějiny lidstva. Bez ohledu na dobu, na víru či politické názory.
"Život podle abecedy", tak by se mohla nazvat kniha čtivých encyklopedických zamyšlení Tomia Okamury na důležitá i zdánlivě nedůležitá témata našeho života. Láska, smrt, pivo, politika, vzdělání, práce, dětství, stáří, moderní technologie, víra i tradice, to všechno jsou součásti našeho života, které spolurozhodují o tom, jak dobře a spokojeně svůj život prožijeme. Málokdo se ovšem zamýšlí nad tím, že je rozdíl, zda svůj život prožijeme kvalitně a hodnotně pro sebe i své okolí, nebo ho jen spokojeně přežijeme.

Sdílet 0

Nakladatel
Fragment
jazyk
čeština
Počet stran
112
datum vydání
1.01.2012

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Lucie registrovaný uživatel

    Vtipně ilustrovaná kniha. Názory p. Okamury na různou problematiku jsou celkem výstižné.

    Kniha, Fragment, 2012, 9788025314982

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda