Umění motivace E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Odkládáte často své úkoly a povinnosti? Naučte se méně odkládat a více řešit! Víte, že byste něco měli udělat, ale nedokážete se přinutit? Objevte inspiraci, jak motivovat sebe i druhé! Nedaří se vám efektivně rozvrhnout práci? Změňte to, tato kniha vám ukáže cestu!   S ­potřebou motivace se setkáváme nejen v ­pracovním prostředí… Přejít na celý popis

Merit Niemeitz: Už nikdy tvá Mulberry Mansion je historická vila a zároveň projekt univerzitních studentů, kteří ji mají zrenovovat, aby zde mohli bydlet. Avery se na tuto novou část svého života moc těší, dokud tu nepotká svého ex... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Odkládáte často své úkoly a povinnosti? Naučte se méně odkládat a více řešit! Víte, že byste něco měli udělat, ale nedokážete se přinutit? Objevte inspiraci, jak motivovat sebe i druhé! Nedaří se vám efektivně rozvrhnout práci? Změňte to, tato kniha vám ukáže cestu!  
S ­potřebou motivace se setkáváme nejen v ­pracovním prostředí, ale také v­ každodenním osobním životě, a­ zvláště u­ sebe samých. V­ této knize najdete širší pohled na motivaci v­ různých životních situacích: v ­pracovním procesu, v­ osobních vztazích i ­při pohledu na sebe sama.
Zkušená autorka vysvětluje, jak motivace funguje a ­jak správně aplikovat motivační nástroje v­ různých situacích. Teorii vhodně doplňuje řadou příkladů, jasnými návody a konkrétními postupy snadno použitelnými v­ praxi. Najdete zde i­ doporučení týkající se sebemotivace, zejména zaměřená na lidi pracující v ­režimu home office, v­ individuálním režimu či na freelancery.

Zlepšete efektivitu pracovního týmu i­ spokojenost v­ rodině a ­více si užívejte života!

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
136
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 169 Kč Nápověda
Další knihy autora