Tanec v Sayberonu

Autor Janů Daniel

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Ekniha  autora oblíbeného detektiva Kjelssona sestává ze tří novel ... TANEC V SAYBERONU V roce 2201 přistála na měsíci Atlas první kosmická loď s lidskou posádkou.  Po třech dnech pobytu měsíc opustili. O čtyři roky později zde přistály dvě nákladní lodě třídy Colossus a během následujících deseti let uprostřed měsíce lidé vybudovali… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Ekniha  autora oblíbeného detektiva Kjelssona sestává ze tří novel ...

TANEC V SAYBERONU

V roce 2201 přistála na měsíci Atlas první kosmická loď s lidskou posádkou.  Po třech dnech pobytu měsíc opustili. O čtyři roky později zde přistály dvě nákladní lodě třídy Colossus a během následujících deseti let uprostřed měsíce lidé vybudovali ohromnou kolonii. Zde začíná mé pátrání po dívce jménem Tamara Donaldsonová, pro kterou mě sem vyslal její otec a miliardář John Donaldson.

GILGAMEŠŮV STÍN

Příběh se odehrává v japonském městě Fukuoka. Píše se rok 2037. Daiki je programátorem NPC. Nové projekty, oddělení Virtuálního světa v nejznámější kyber společnosti ostrova Kjúšú, VirG. Za poslední čtyři roky byl u vzniku osmi nových počítačových her. O měsíc později vytvořil vlastní prototyp virtuální hry, který nazval Gilgamešův stín. S čím nepočítal, že jej hra pohltí a stane se její součástí.

LYDIANSKÉ  ŽENY

Jednoho dne se v australském městečku Leonora stalo něco strašného. Nikdo netušil, kdo to udělal a jaký k tomu měl důvod. Přesto měli všichni strach. Oblast, kde se tento incident stal, byla uzavřena. Místní policie bezúspěšně pátrala po tom, kdo tento hrůzný čin udělal. Neznámá entita si šla za svým cílem.

Sdílet 0

Nakladatel
Splendidum družstvo
jazyk
čeština
Počet stran
251
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 179 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora