Od chudoby k moci

Autor James Allen

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

James Allen - filozof a básník (1864 – 1912) byl docela tajemná historická postava. Kdo byl tento muž, který věřil, že síla myšlenky přináší slávu a štěstí? Britský spisovatel byl tichý, neuznaný génius. Napsal devatenáct knih, bohatý proud myšlenek. Mnoho známých spisovatelů dnešní doby se často odkazují na výroky tohoto moudrého muže. Jeho… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

James Allen - filozof a básník (1864 – 1912) byl docela tajemná historická postava. Kdo byl tento muž, který věřil, že síla myšlenky přináší slávu a štěstí? Britský spisovatel byl tichý, neuznaný génius.

Napsal devatenáct knih, bohatý proud myšlenek. Mnoho známých spisovatelů dnešní doby se často odkazují na výroky tohoto moudrého muže. Jeho inspirativní práce ovlivnily miliony čtenářů.

´Od chudoby k moci´ je jeho první kniha, kde se rozepsal o složitých tématech, jako je víra, osud, láska, pokora … měl jedinečnou schopnost vysvětlit tyto problémy jednoduchým a snadno srozumitelným způsobem. Allen často psal o příčině a následku, o tom, jak zasít a sklízet, a o překonání smutku.

 

Sdílet 0

Nakladatel
Splendidum družstvo
jazyk
čeština
Počet stran
139
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 120 Kč Nápověda