Svět podle Naly E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Kniha zachycuje poutavá dobrodružství a neobvyklé přátelství třicetiletého Deana a nalezené kočky Naly. Na společné cestě kolem světa se učí poznávat sami sebe i své okolí. Dean Nicholson v září 2018 sedl na kolo a vyrazil ze Skotska na cestu kolem světa. Při jízdě v bosenských horách narazil na vychrtlé zrzavé kotě, které běhalo u silnice. To… Přejít na celý popis

  • 416 Kč s DPH Skladem (vybrané prodejny)

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kniha zachycuje poutavá dobrodružství a neobvyklé přátelství třicetiletého Deana a nalezené kočky Naly. Na společné cestě kolem světa se učí poznávat sami sebe i své okolí.

Dean Nicholson v září 2018 sedl na kolo a vyrazil ze Skotska na cestu kolem světa. Při jízdě v bosenských horách narazil na vychrtlé zrzavé kotě, které běhalo u silnice. To byl začátek neobvyklého přátelství, jelikož Nala, jak ji pojmenoval, se připojila k Deanovi na jeho cestě.

Skrze Nalu se Deanovi otevírá úplně nový svět. Učí se díky ní laskavosti, dobrosrdečnosti a navazuje přátelství s nejrůznějšími lidmi, které po cestě potkává. Dean a Nala tak společně cestují, navštěvují uprchlické tábory, řecké ostrovy Santorini a zachraňují opuštěná zvířata.

Celé dobrodružství z cest Dean zdokumentoval na instagramovém profilu @1bike1world a získal si spolu s Nalou přízeň nejen téměř milionu sledujících, ale také médií z celého světa.

Sdílet 0

Nakladatel
Zoner Press
jazyk
čeština
Počet stran
264
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Simona Sedlackova registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Deana a jeho cestu s Nalou sleduji jiz leta na FC. Dlouho jsem cekala, az se objevi kniha v prekladu do CJ. Poodhalila mi jak cely tento pribeh zacal. Kniha je napsana velice ctive. Dojme i rozesmeje a clovek si tuto neobvyklou dvojci jeste vice zamiluje. Knihu velice rada vrele doporucuji

    Kniha, Zoner Press, 2021, 9788074134357

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Mandulová registrovaný uživatel

    Kniha Svět podle Naly autora Deana Nicholsona je jeho deníkovým zápisem na cestě skrze evropský kontinent na jízdním kole. Dean se rozhodl vydat na cestu, aby ujel svému životu, který mu přestal dávat smysl a ve chvíli, kdy to naprosto nečekal, našel v bosenské pustině malého bezbranného tvorečka. Mourovaté kotě. I když měl zprvu pochybnosti, nakonec nevydržel a kotě vzal s sebou na cestu pod širým nebem na řídítkách kola. A co se zdálo nemožné se stalo skutečností. Dean už se s kotětem rozloučit nedokázal a Nala, jak ji pojmenoval, s ním začala obrážet Evropu. Dean svou neuvěřitelnou cestu dokumentoval na svém instagramovém účtu a náhlý nárůst sledujících jej zprvu vykolejil. To vše však dokázal zvládnout, a nakonec dal každému šanci, aby pomohl tam, kde je to právě třeba. Svět podle Naly není jen nevšední cestopis, je to výpověď mladého muže, který nalezl nový smysl života v oddaném pohledu zvířete a s ním po boku začal měnit svět. Jak se mu to podařilo, můžete posoudit sami. Podle mého udělal ohromný kus práce a je úžasné, že pořád nepřestává.

    Kniha, Zoner Press, 2021, 9788074134357

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 316 Kč Nápověda