Svatba s Winterbornem

Autor Lisa Kleypas

E-kniha
Svatba s Winterbornem - Lisa Kleypas Nedostupné

Svatba s Winterbornem E-kniha

Autor Lisa Kleypas

Součástí série: Ravenelovi 2. díl z 7

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

 Zuřivá ctižádost přinesla neurozenému Rhysu Winterborneovi obrovské bohatství a úspěch. V podnikání i v soukromí dosáhne Rhys vždycky, čeho chce. A od chvíle, kdy potká plachou šlechtičnu lady Helen Ravenelovou, je odhodlán ji získat. Jestli ji musí připravit o počestnost, aby se za něj musela provdat, tím líp…Helen až dosud… Přejít na celý popis

Velikonoční sleva 20 % pro všechny členy Klubu Knihy Dobrovský Za klubovou kartičku od zajíčka slevičku. A rovnou 20 % na celý nákup! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

 Zuřivá ctižádost přinesla neurozenému Rhysu Winterborneovi obrovské bohatství a úspěch. V podnikání i v soukromí dosáhne Rhys vždycky, čeho chce. A od chvíle, kdy potká plachou šlechtičnu lady Helen Ravenelovou, je odhodlán ji získat. Jestli ji musí připravit o počestnost, aby se za něj musela provdat, tím líp…Helen až dosud nepřišla do styku s pozlátkovým, cynickým světem londýnské společnosti. Přesto však Rhysovo cílevědomé svádění probudí intenzivní oboustrannou vášeň. Helenino jemné vychování právě nepodporuje zarputilou jistotu, že svého nezdárného manžela dokáže zkrotit jedině ona. Rhysovi nepřátelé se proti nim spiknou, a tak mu Helen musí svěřit své nejtemnější tajemství. Riziko je nepředstavitelné… odměnou by byl život v nepřekonatelné blaženosti. A všechno to začíná… svatbou s panem Winterbornem.

Sdílet 0

série
Ravenelovi 2. díl z 7
Další ze série
1. Chladnokrevný ničema
2. Svatba s Winterbornem
3. Ďábel na jaře
4. Setkání s cizincem
5. Ďáblova dcera
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Témata
Londýn
Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
392
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 3 z 5 hvězdiček Zuzka registrovaný uživatel

    Typická historická romance od Lisy Kleypas. Knížka se hezky četla, no musím se přiznat, že u mě nějak výrazněji nezabodovala. Možná jen nejsem správná cílová čtenářka. Ale příjemný čas čtení to byl. Lisa je dobrá autorka :-)

    Kniha, Baronet, 2017, 9788026906414

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Majerová registrovaný uživatel

    Druhý díl má poměrně důležitý vztah k první knize s ohledem na již rozpracovaný vztah hlavních hrdinů - proto bych doporučovala číst knihy v daném pořadí. Mezi Rhysem a Helen vidíme jisté city, které se zprvu schovávají za různé výmluvy. Dává to prostor pro vývoj postav, který vidíme především u nevinné Helen, která v sobě nalézá ostny své ženské síly. Máme tady řadu intimních scén, kterých by pro některé mohlo být až příliš. Stejně jako u prvního dílu, i Rhys měl nejspíš původně vypadat jako pořádný zhýralec, Lisa si ale nemůže pomoc a vždycky tyto darebáky přemění na krotké beránky. Není divu, že jim dívky podléhají. Já sama mám pro všechny Rhyse slabost (ACOTAR is life). Líbí se mi stálé zapojení vedlejších postav, které jsme si oblíbili již dříve, i když v některých chvílích bývají otravní.

    Kniha, Baronet, 2017, 9788026906414

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Hušková registrovaný uživatel

    Skvělý druhý díl, který mě náramně bavil. Čtení jsem si užila.

    Kniha, Baronet, 2017, 9788026906414

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Tento díl se mi možná líbil trochu více než předchozí. Hlavní hrdinové naprosto perfektní. Úsměv na rtech vám nezmizí ani tentokrát.

    Kniha, Baronet, 2017, 9788026906414

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora