Stínohra

Autor Alex North

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Stínům minulosti nikdy neutečeš Před pětadvaceti lety Paulův kamarád Charlie zavraždil jejich spolužáka a pak zmizel beze stopy. Paul se z rodného města plného přízraků minulosti sice odstěhoval, ale teď se musí vrátit za svou umírající matkou. S jeho příjezdem se objeví nový případ – rituální vražda přesně kopírující události, které se odehrály… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Stínům minulosti nikdy neutečeš

Před pětadvaceti lety Paulův kamarád Charlie zavraždil jejich spolužáka a pak zmizel beze stopy. Paul se z rodného města plného přízraků minulosti sice odstěhoval, ale teď se musí vrátit za svou umírající matkou. S jeho příjezdem se objeví nový případ – rituální vražda přesně kopírující události, které se odehrály během školních let. Může to vůbec být náhoda? Zdá se, že je na čase přestat utíkat a pohlédnout všem stínům zpříma do očí.

Sdílet 0

Nakladatel
MOTTO
jazyk
čeština
Počet stran
344
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina registrovaný uživatel

    Přečteno jedním dechem...doslova. Kniha mě nadchla, miluji tenhle žánr a upřímně až do poslední chvíle jsem nevěděla jak to celé skončí. Čtivé, napínavé. Za mě palec nahoru. Těším se na další knihu tohoto autora, jeho knihy mě opravdu umí dokonale vtáhnout do děje.

    Kniha, MOTTO, 2021, 9788026720096

  • 4 z 5 hvězdiček Nela ( IG: Copata.knihomolka) registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    autorovo první dílo (Našeptávač) považuji dodnes za jeden z nejlepších thrillerů, a když se v knihkupectví objevila jeho druhá kniha, byla jsem pravděpodobně první ve frontě. No ale teď? Asi jsem čekala něco jiného. Nebo stejného? Já vám popravdě ani nevím, doteď z toho mám rozporuplné pocity. Celá kniha se točí kolem snů a lucidního snění. Tedy toho, že jistými kroky a rituály lze ovlivnit, abyste si své sny ráno pamatovali. Nebo abyste ve svých snech byli živí a mohli se chovat dle vlastních pohnutek. Tento námět mě tedy velmi bavil, protože mě toto téma zajímá a jeho zpracování mimo naučnou literaturu tak často nevidím. Už jen z toho důvodu bych po knížce sáhla. Vyskytlo se několik scén, ze kterých mrazilo, a po jejich dočtení si raději všude v domě rozsvítíte a po tmě se hodně dlouhou dobu sami neprojdete. Zároveň se mi však tyto scény zdáli nedotažené a nevyvolali ve mě taký pocit napětí a strachu, jako v autorově první knize. Rozhodně nechci knihy porovnávat, každá je svým způsobem jedinečná a originální. Ale měla jsem velká očekávání a myslela, že mě napětí z příběhu, tajemné vzkazy a opakující se minulost opět dostane do kolen. Bohužel se tak tentokrát nestalo. Příběh má zajímavý námět, ale jeho zpracování mě do čtení úplně nevtáhlo. I přesto jsem knihu přečetla za malou chvíli Stránky jsem otáčela rychle a doufala, že se na té další konečně objeví to, na co celou dobu napjatě čekám. Bohužel… Ale! Konec? Opravdu překvapivý. Mohu říci, že rozuzlení zápletky bylo zajímavé a takový konec jsem určitě nepředpokládala a mile mě překvapil. Dám vám proto ze své strany jeden tip. Pokud jste ještě nečetli Našeptávače, začněte nejprve Stíhohrou. Nijak na sebe nenavazují a můžete tedy číst v jakémkoliv pořadí. Myslím, že díky tomu se vám podaří vyhnout situaci, do které jsem se při čtení dostala já. Tohle vás překvapí a mě to mrzí, ale dnes to rozhodně nebude plný počet hvězdiček. Vidím to spíše na 3,5 -4/5. Ale i tak knihu doporučuji, autor píše čtivě a jeho náměty jsou zajímavé a nechybí jim hloubka.

    Kniha, MOTTO, 2021, 9788026720096

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 299 Kč Nápověda