Stezka Českem: Nové příběhy

Autor Martin Úbl

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Jak se stalo, že z nápadu party kamarádů vznikl první oficiální přechod České republiky, který nadchl tisíce lidí? Proč o něm Česká televize natočila seriál? A co chystá BBC? Proč je lepší vyrazit na Stezku Českem než plakat doma do polštáře a čekat, až zahřmí? Co zažívají Trail Angels během svých setkání se Stezkaři? Opravdu na Stezku chodí už i… Přejít na celý popis

Edgar Allan Poe: Pád domu Usherů a jiné povídky Edgar Allan Poe je hororová klasika, která právě vyšla ve vydání s krásnou ořízkou, které ozdobí knihovnu každého fanouška tohoto žánru! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jak se stalo, že z nápadu party kamarádů vznikl první oficiální přechod České republiky, který nadchl tisíce lidí? Proč o něm Česká televize natočila seriál? A co chystá BBC? Proč je lepší vyrazit na Stezku Českem než plakat doma do polštáře a čekat, až zahřmí? Co zažívají Trail Angels během svých setkání se Stezkaři? Opravdu na Stezku chodí už i trekingové kozy? A mohou se potkat s papouškem? Proč se Stezkaři scházejí na úřadu práce? A můžete jet na kole, nebo ho musíte nést na zádech?

Odpovědi na tyto otázky a na tisíce podobných filozofických dotazů naleznete jen v této knize. Navíc hrozí, že se při četbě skvěle pobavíte. Rozsviťte tedy lampičku, dejte si nohy do sucha a nechte se unést někam k hranicím naší republiky, kde statečné ženy a zavilí mužové hrdinně zdolávají s batohem na zádech kilometry v horách i za nepřízně počasí – a zjišťují, že se u toho výborně baví. A najednou zjistíte… že můžete jít taky!

Kniha je určena širokému čtenářskému publiku, protože na Stezku Českem může vyrazit opravdu každý. A pokud se na ni necítí, může si alespoň přečíst inspirativní příběhy těch, kteří překonali sami sebe a vydali se na trasu, která jim změnila život.

Sdílet 0

Nakladatel
Jota
jazyk
čeština
Počet stran
320
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Tatiana Princová registrovaný uživatel

    je to super... tento rok vyrážíme akorát opačně z východu na západ

    Kniha, Jota, 2024, 9788076893320

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 348 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora