Sport a jóga E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Kniha největší západní mystičky Elisabeth Haichové, světoznámé autorky mystického autobiografického románu Zasvěcení, a indického jogína Selvarajana Yesudiana provádí čtenáře cestou jógické filozofie, a také konkrétních cviků, které nás dovedou ke spokojené a jasné mysli, dlouhému věku a pevnému zdraví. Některé věci fungují už odpradávna, jenom… Přejít na celý popis

Lynn Painter: Lepší než ve filmu Beznadějná romantička Liz je ochotná udělat cokoliv, aby získala svého vysněného prince na bílém koni. I kdyby to znamenalo spřátelit se s Wesem, klukem ze sousedství, který jí už od dětství dokazuje, že je prvotřídní osinou v zadku.. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kniha největší západní mystičky Elisabeth Haichové, světoznámé autorky mystického autobiografického románu Zasvěcení, a indického jogína Selvarajana Yesudiana provádí čtenáře cestou jógické filozofie, a také konkrétních cviků, které nás dovedou ke spokojené a jasné mysli, dlouhému věku a pevnému zdraví.

Některé věci fungují už odpradávna, jenom jsme na ně v současném materiálním světě pozapomněli. Dnes už se lékaři i vědci shodují na tom, že jóga, ten dávný systém takřka zázračné harmonizace ducha i těla, je dnes právě tak aktuální a přínosná jako v dávné minulosti.

Kniha Sport a jóga obsahuje podrobný rozpis cvičení na jedenadvacet týdnů s ilustračními fotografiemi jednotlivých ásán. Každému zájemci snadný a v praxi vyzkoušený návod k dosažení dokonalého souladu.

Sdílet 0

Nakladatel
Metafora
jazyk
čeština
Počet stran
216
datum vydání
1.01.2014

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 212 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora